Mobile menu

Atatürk’ü Anma Satranç Turnuvası Tamamlandı

malatya1Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Atatürk’ü Anma Satranç Turnuvası 3 Kasım 2019 tarihinde yapılan ödül töreni ile sona erdi. Ödül törenine Malatyaspor Kulübünün eski başkanlarından Vedat Erdoğan, Malatyaspor’un en eski kalecilerinden Yusuf Mor, Satranç İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, hakemler, sporcular ile veliler katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılan satranç turnuvası iki gün sürdü. 3 kategoride oynanan satranç turnuvası çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. Sporcular, 10 yaş ve altı, 14 yaş ve altı ile her yaştan sporcunun katıldığı Açık kategori olmak üzere üç kategoride yarıştı.

Satranç İl Temsilcisi Toy, yaptığı konuşmada “Türkiye'nin kurucusu, Kurtuluş Savaşı'nın askeri ve siyasi lideri, ilk Cumhurbaşkanı, Türk Ordusu Mareşali... Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 81. yılında özlemle ve rahmetle anıyoruz. Atamızı andığımız bugünün anısına düzenlediğimiz satranç turnuvasına katılan sporcularımızı ve onların velilerini tebrik ediyor, sporcularımızı kupa ile ödüllendiren Parantez Okulları Yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi. Ödül töreninde konuşan Malatyaspor’un eski başkanı Vedat Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu büyük devlet adamı Atatürk’ün anısına düzenlenen satranç turnuvası ödül törenine katılmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyerek, dereceye giren sporcuları tebrik etti. Vedat Erdoğan, Yusuf Mor, ve hakemler tarafından sporculara kupaların takdim edilmesiyle ödül töreni sona erdi.


Dereceye giren sporcular şöyle:

10 Yaş ve Altı: 1. Heval Yapıcı 2. Emir Efe Demirtaş 3. Ahmet utku Tufan
14 Yaş ve Altı: 1. Emirhan Güllü 2. Atlas Bilgen 3. Eymen Akbayır
Açık kategori: 1. Ağdar Alak 2. Cemre Özdemir 3. Arda Çapraz
malatya2

malatya3

malatya4

malatya5

malatya6