Mobile menu

Ekim Ayı Küme Kampları

ekim alpyapiEkim ayı alt yapı çalışma grubu kampları, 08-11 Ekim 2015 tarihleri arasında uzman antrenörler eşliğinde gerçekleşiyor.

• Sarı Küme Kampı; IM Vladimir Grabinsky antrenörlüğünde ve Süleyman Sarp Koç'un çevirmenliğinde, sporcularımız Kaan Küçüksarı, Ege Karaahmetoğlu, Ekin Barış Özenir, Kaan Aydınçelebi, Ferit Tuna Kürekçi ve Hüseyin Eren Yerden'in katılımıyla Antalya Sea Life Otel'de gerçekleşiyor.

• Yeşil Küme Kampı; sporcularımız Atakan Mert Biçer, Hakan Can Onat ve Beyaz Küme Kampından misafir sporcumuz Efe Doruk Türkol'un katılımlarıyla ve FM Hakan Erdoğan'ın antrenörlüğünde İzmir Vesta Otel'de gerçekleşiyor.

• Mavi Küme Kampı, sporcularımız Esma Doğa Duran, Defne Sade, Doğa Su Arda, İlayda Kaygısız ve Büşra Özbek'in katılımı ile gerçekleşiyor. Antrenörlüğünü GM Georg Mohr'ın, tercümanlığını ise Abdullah Sözen'in yaptığı kamp çalışması İzmir Vesta Otel'de yapılıyor.

• Pembe Küme Altyapı Kampı, IM Hasan Kılıçaslan'ın antrenörlüğünde, sporcularımız Gülce Nehir Kara, WCM Gülcan Sena Kayış, Ceren Yıldırım, Deniz Karasakal, Beren Ünal, Defne Elçi ve Gülin Dönmez'in katılımlarıyla İzmir Vesta Otel'de gerçekleşiyor.

 

sari ekim

Sarı Küme Kampı

 

yesil ekim

Yeşil Küme Kampı

 

mavi ekim

Mavi Küme Kampı

 

pembe ekim

Pembe Küme Kampı