Mobile menu

Gençler Şampiyonası Ödül Töreni ile Sona Erdi

kapanis 1
2015 Türkiye Gençler Satranç Şampiyonası, 23 Ağustos 2015 tarihinde Morabbin Parkı'nda düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Törene, Çanakkale Milletvekili İbrahim Kürşat Tuna, Vali Yardımcısı Adil Karataş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Miller Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Can Mildon, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, Başkanvekili Prof.Dr. Yusuf Doğruer, Çanakkale İl Temsilcisi Yasemin Kaçar, çok sayıda sporcu ve satrançsever katıldı.

Başkan Tulay tarafından Şampiyona Başhakemi FA Birol Yüce'ye, Milletvekili Tuna'ya, Vali Yardımcısı Karataş'a, GHSİM Uslu'ya ve Miller Holding Yön. Kur. Bşk Mildon'a fidan sertifikalarının takdim edilmesinin ardından şampiyonada ilk üç dereceyi elde eden sporculara madalya ve kupaları verildi.

9 tur sonunda birinciliği paylaşarak eleme turlarında karşı karşıya gelen Gani Eren Ererdem ile Bora Özcan arasındaki mücadelede iki turda da kazanmasını bilen Ererdem 2015 Türkiye Gençler Şampiyonu oldu. İkinciliği Bora Özcan'ın, üçüncülüğü Melih Yurtseven'in kazandığı şampiyonada en iyi 1. bayan sporcu Çiğdem Onur, 2. bayan sporcu Hande Zengin ve 3. bayan sporcu Ece Alkım Erece oldu.

                                                                                            Şampiyona Sayfası   -   Fotoğraf Galerisi