Mobile menu

2015 Uluslararası Kartal Açık Turnuvası Başladı

2015kartalopen2015 Uluslararası Kartal Belediyespor Açık Satranç Turnuvası 23 Haziran 2015 Salı günü, Büyükada Ada Kartal Hotel Tesisleri'nde büyük bir heyecanla başladı.

Turnuva açılış töreni; Kartal Belediye Başkanı Opr. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Şener, Kartal Belediyesi Kültür Müdürü Adem Uçar, Kartal Belediyesi Kent Konseyi Başkanı İrfan Kurtulmuş, Belediye Meclis Üyeleri, Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul Temsilcisi Rıza Öney, Kartal Temsilcisi ve Turnuva Direktörü Besim Baş ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Kartal Belediye Başkanı Opr. Dr. Altınok Öz yaptığı konuşmada Kartal'da satrancın yaygınlaşmasından ve satranca duyulan ilginin yüksek olmasından memnun olduklarını belirterek, bu turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti ve katılan tüm sporculara başarılar diledi.

8 ülkeden, 7 unvanlı, 141 sporcunun katıldığı turnuvada A kategorisinden 10 masa, B kategorisinden 5 masa maçları Turnuva Sayfasından canlı olarak izlenebilecek.

dscn4268

2015kartalopen