Mobile menu

Doğu Anadolu İlleri Bölge Toplantılarımız İçin Van ve Tatvan’dayız!

img 2647Türkiye Satranç Fedarasyonu Başkan Vekili Aşkın Keleş ve Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu, 12-13 Haziran 2015 tarihlerinde Van ve Bitlis'in Tatvan ilçesinde satranç ailesi ile bir araya geldi.

Keleş ve Eroğlu, 12 Haziran 2015 tarihinde, Van Vali Yardımcısı Vefa Kaya, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ve İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer'i makamında ziyaret etti. Bölgedeki sportif faaliyetler ve yapılması düşünülen çalışmalar konusunda il yöneticilerini bilgilendiren heyet'e Van İl Temsilcisi Adem Özer de eşlik etti. Van ziyaretlerinin ilk günü, sporcu, antrenör, hakem ve velilerden oluşan il satranç ailesi ile yapılan toplantıyla tamamlandı.

Türkiye Satranç Federasyonu Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu ile organize edilen Doğu Anadolu illeri Bölge Toplantısı ise 13 Haziran 2015 tarihinde Tatvan'da gerçekleşti.

Türkiye Satranç Federasyonu Başkan Vekili Aşkın Keleş Başkanlığında yapılan toplantı, Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu, İl Temsilciler Kurulu Üyesi İhsan Kılıç, Bitlis İl Temsilcisi Mesut Araboğa,Tatvan İlçe Temsilcisi Selahattin Bayav, Siirt İl Temsilcisi Serdar Özyeşil, Ağrı İl Temsilcisi Mehmet Gökbakan, Şırnak İl Temsilcisi Murat Kadirhan, Hakkari İl temsilcisi Yardımcısı Ersin Erip ve Muş İl Temsilcisi Kasım Demirçin'in katılımlarıyla gerçekleşti. Toplantıda federasyon politikaları, önceki yılın değerlendirmeleri ve önümüzdeki yıl yapılacak çalışmaların plan ve programları görüşüldü.

Bölge toplantısının ardından Başkan Vekili Keleş, il temsilcilerine federasyon tarafından tahsis edilen bilgisayarları takdim etti.

dsc 0073

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'a Makam Ziyareti

 

dsc 0068

İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer'e Makam Ziyareti

 

img 2647

img 2649

vanps