Mobile menu

Afyon Yeni Eğitim Merkezi'ne Kavuştu

afyon acilisTürkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, 22 Mayıs 2015 tarihinde Afyonkarahisar'ı ziyaret ederek, İl Temsilciliği Turnuva Salonu ve Eğitim Merkezi açılışını ve İl Temsilcileri Bölge Toplantısını gerçekleştirdi.

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Turizm İl Müdürlüğü ortaklığıyla hayata geçen temsilcilik binasının açılışı, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş, Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Bölge Sorumlusu Ömer Gökçe, İl Kültür ve Turizm Müdürü İhsan Akar, İscehisar İlçe Kaymakamı Ali Altınkaynak, İl-İlçe Temsilcilerimiz, çok sayıda antrenör, sporcu ve velinin katılımıyla gerçekleşti.

Türkiye Satranç Federasyonu Afyonkarahisar Temsilciliği'nin açılışını gerçekleştiren Başkan Tulay, ilde gerçekleşen satranç faaliyetleri konusunda katılımcılardan bilgi aldı.

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner yaptığı konuşmada kişileri düşünen, araştıran, sorgulayan varlıklar haline getiren, özgür bir öğrenme aracı olan ve öğrenme yeteneğini geliştiren satranç sporuna Valilik olarak her zaman gereken desteği vereceklerini belirtti. Açılışın ardından Başkan Tulay, Vali Hakan Yusuf Güner'e ahşap satranç takımı hediye ederek, teşekkürlerini sundu.

Temsilcilik binası açılışının ardından İscehisar ilçesi ziyaret edilerek, 29-30-31 Mayıs 2015 tarihlerinde düzenlenecek olan 10.000 TL ödüllü turnuvanın salon incelemeleri, İscehisar Kaymakamı Ali Altınkaynak'ın ev sahipliğinde yapıldı.

Afyonkarahisar'da gerçekleşen ziyaretlerin sonunda, Budan Termal Otel'de Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Bölge Toplantısına geçildi. Toplantı Federasyon Başkanı Gülkız Tulay, Koordinasyon Kurulu Bölge Sorumlusu Ömer Gökçe, Afyonkarahisar İl Temsilcimiz Alptuğ Akyıldız, Antalya İl Temsilcimiz Osman Akdoğan, Burdur İl Temsilcimiz Serdar Başgül, Denizli İl Temsilcimiz Ömer Sevinç, Kütahya İl Temsilcimiz Mehmet Emin Erdoğmuş, Muğla İl Temsilcimiz Ahmet Murat Yenici, Isparta İl Temsilcimiz Özkan Çağlar'ın katılımıyla gerçekleşti.

İl Temsilcileri Bölge Toplantısında Tulay, yeni bir anlayışla illerdeki verimliliği artırmak amacıyla 10 farklı bölgede toplantılara devam ettiklerini ve illerden gelen istek ve önerileri dikkate alarak en iyiye ulaşma yolunda sağlam adımlarla ilerlediklerini belirtti.

cfnc1w8vaaa49qs

dsc 7891

dsc 7933

dsc 7948

dsc 7971

dsc 8078

dsc 8088

dsc 8089

dsc 8091