Mobile menu

Kütahya Ziyaretimiz

kutahyaTürkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay ve Ankara il temsilcisi WIM Nilüfer Çınar Çorlulu, 22 Aralık 2014 tarihinde Kütahya'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Heyetin ilk durağı Kütahya Valisi Şerif Yılmaz ve Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'nun makamı oldu. İl genelinde sürdürülen satranç faaliyetlerinin ve organize edilmesi düşünülen ulusal ve uluslararası turnuvaların değerlendirildiği görüşmelere İl temsilcisi Mehmet Emin Erdoğmuş, Belediye İç denetçisi Mehmet Cesur, il hakemlerinden İsmail Tetik de eşlik etti.

Tulay ve beraberindeki heyet daha sonra Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Sadık Ölçen'i ziyaret etti ve ilde sürdürülen satranç eğitimleri, antrenörlük kursları ve turnuva organizasyonları konularında görüşmeler yaptı.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ziyaretinin ardından İl Satranç Merkezinde Gençler ve Büyükler İl Birinciliği Turnuvası kapanış törenine katılan heyet, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Sadık Ölçen'in de katılımlarıyla derece alan sporculara ödüllerini dağıttı.

Kütahya programının son durağı, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, Kütahya İl Temsilcisi Mehmet Emin Erdoğmuş, Belediye İç denetçisi Mehmet Cesur, il hakemlerinden İsmail Tetik ve İbrahim Okursoy'un da katılımlarıyla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Yunus Erdoğan'ın makamı oldu. Üniversite bünyesinde satranç faaliyetlerinin geliştirilmesi ve turnuva düzenlenmesi konularında görüşmeler yapılmasının ardından Tulay, üniversite öğrencileri ve satranç topluluğu ile bir söyleşi gerçekleştirdi.


  KÜTAHYA VALİLİĞİ ZİYARETİMİZ
  valilik 2
  valilik 1

  KÜTAHYA BELEDİYESİ ZİYARETİMİZ
  BELEDYE 2
  belediye

  GENÇLER VE BÜYÜKLER İL BİRİNCİLİĞİ TURNUVASI ÖDÜL TÖRENİ
  odul 1
  odul 2
  odul 3
  odul 4
  odul 5
  odul 6
  odul 7
  odul 8

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ZİYARETİMİZ VE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İLE SÖYLEŞİ  
dpu 1  
dpu 2  
dpu 3  
dpu 4  
dpu 5  
dpu 6