Mobile menu

Eğiticilerin Eğitimi Semineri

maskot duyuruYurt genelinde açılması planlanan 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük kurslarımızda görevlendirilmek üzere 18 Ağustos 2013 tarihinde Atatürk Satranç Merkezi Nevzat Süer Salonu'nda Eğiticilerin Eğitimi Semineri düzenlenecektir. Seminere II. Kademe antrenör belgesine sahip ve vizesini yaptırmış tüm antrenörlerimiz katılabileceklerdir.

Katılımcılar, seminere kendi imkanları ile katılacak olup federasyon tarafından konaklama, yol, yemek vs. için herhangi bir ödeme yapılmayacaktır.

Katılım formlarının en geç 16.08.2013 mesai bitimine kadar Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Antrenör Katılım Bilgi Formu

Not: Daha önce 23-24 Şubat / 02-03 Mart 2013 tarihlerinde düzenlenen seminerlere katılan II. Kademe antrenörlerimizin seminere katılmalarına gerek yoktur.

III ve IV. Kademe antrenör belgesine sahip olan antrenörlerimizin seminere katılma zorunluluğu yoktur. Antrenör Katılım Bilgi Formunu doldurarak açılacak olan kurslarımızda görev almak istediklerini belirtmeleri yeterlidir.

Seminer 18 Ağustos 2013 Pazar günü saat 10.00'da başlayacaktır.