Mobile menu

Altın Kayısı Sona Erdi

kayisi1. Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvası 15 Haziran 2013 tarihinde düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Yaklaşık 250 sporcunun katıldığı turnuvanın ödül törenine, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Selçuk Burak Haşıloğlu, daire müdürleri ve satranç sporcuları katıldı.

A genel kategoride ilk üçe giren sporculara ödüllerini Malatya Milletvekili Mustafa Şahin verirken, B. genel kategorisinde ilk üçe giren sporcuların ödüllerini de Belediye Başkanı Ahmet Çakır verdi.

Böyle güzel bir organizasyonu gerçekleştirdiği için Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür eden Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "Umut ediyorum ki bu güzel organizasyon bundan sonraki yıllarda da devam eder" dedi.

a kategori 1

A. Genel Kategorisinde ilk üçe giren sporcular:

1. Davit Benidze 2. Shota Azaladze 3. Logman Guliev

a kategori 2

a kategori 3

B. Genel Kategorisinde ilk üçe giren sporcular:

1. Vedat Çam 2. Erdem İstekli 3. Fatih Demirbaş

IMG 8486

Şampiyonada toplam 35 bin TL para ödülünün yanı sıra, sporculara kayısı, belediye kültür yayınlarının yer aldığı set ve çeşitli hediyeler verildi.

Program sonunda Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Burak Haşıloğlu, katkı ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu'ya ve Gençlik Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı'ya plaket verdi.

IMG 8498

IMG 8504

IMG 8512

IMG 8518

IMG 8520

IMG 8525

IMG 8536

IMG 8537