Mobile menu

Cemil Can Ali Marandi Avrupa Şampiyonu

C.CGürcistan'ın Batum şehrinde düzenlenen 2010 Avrupa Yaş Grupları Şampiyonası'nda Cemil Can Ali Marandi, 12 yaş altı kategorisinde Avrupa Şampiyonu oldu.

 

Doğa Boran Şahin(U8), Vahap Şanal (U12) ve Nezihe Ezgi Menzi(G12) kendi kategorilerinde 3. olan sporcu ile eş puanlı 4. oldular.

 

Kafilemiz saat 19:00'da (T.S.İ) düzenlenecek kapanış töreni için konakladığımız Alik Hotel lobisinde toplandı. Otelin sahibi Alik Intskirveli bizlere sürpriz yaparak Cemil Can'a başarısından dolayı çeşitli hediyeler verdi. Sporcularımız Sheraton Hotel'de düzenlenen törenle ödüllerine kavuştular. Batum'da bulunduğumuz süre boyunca bizi yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Başkonsolos Tuğrul Ercan Özten ile Konsolos Muavini Süleyman Süha Zülfikar Bey'e ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

Sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Resimleri görebilmek için tıklayınız.

TURNUVA SAYFASI

Puan Tablosu    Fotoğraf Galerisi  

Tüm Sonuçlar Türkiye               Oyunlar

Organizasyonda federasyonumuz tarafından canlı yayınlanan maçları Atatürk, İnönü ve Cumhuriyet stadyumlarından izleyebilirsiniz.

 2010 Avrupa Yaş Grupları Şampiyonası 19-29 Eylül 2010 tarihlerinde Gürcistan'ın Batum şehrinde yapılmaktadır. Şampiyona ile ilgili tüm detaylar aşağıdaki turnuva sayfasında mevcuttur



Batum_T