Mobile menu

2010 Dünya Yaş Grupları Şampiyonası

World_Youth_Chmp_2010_regulations2010 Dünya Yaş Grupları Şampiyonası 19-31 Ekim 2010 tarihlerinde Yunanistan’ın Halkidiki şehrinde düzenlenecektir. Şampiyonaya ülkemiz adına katılmak isteyen sporcu, veliler ve özel antrenörler aşağıdaki yönergeye uygun şekilde başvurmuşlardır. 

Hizmet Pasaportu çıkartacaklar veya uzatacakların listesi aşağıda yer almaktadır. Bu kişilerin nüfus cüzdanı fotokopilerini  ve 2 adet vesikalık fotoğraflarını acilen federasyona göndermeleri gerekmektedir. Gereken form ve evraklar daha sonra kendilerine pasaport şubesine başvurmak üzere gönderilecektir.

 Hizmet Pasaportu Liste

NOT: Ulaşım detayları, vize başvuruları ve konaklama ile ilgili önemli duyuru haberin devamındadır.

ÖNEMLİ DUYURU: Daha önce yayımlanan katılım yönergesinde 30'u akşamı ayrılış yapılacağı ve konaklamaların 11 gece üzerinden olacağı yazılmıştı. 30'u akşamı uygun ulaşım bulunamadığından, saat 12:00'de otelden çıkış yapıldıktan sonra sporcu ve velilerin ödül törenine kadar zorluk çekmemeleri nedeniyle konaklamalar 12 geceye çıkarılmıştır. 1 gece için ödenmesi gereken kişi başı  oda tutarları aşağıda yer almaktadır. Bir gece fazla konaklama ücretini euro hesabımıza yatırabilir veya turnuva sırasında federasyon yetkililerine teslim edebilirsiniz.
 

Üç kişilik oda kişi başı: 59 €

İki kişilik oda kişi başı: 68 €

Tek kişilik oda: 89 €

 

GİDİŞ

 

Tarih: 19 Ekim 2010 Salı

Saat: 10:00

Yer: İstanbul-Bayrampaşa Esenler Otogarı - Metro Otobüs Acentası

DÖNÜŞ

Tarih: 31 Ekim 2010 Pazar

Saat: 10:00

Yer: Selanik Havalimanı
 

Yolculuk yaklaşık 10-10 buçuk saat sürmektedir. Gidiş günü akşam saat 20:00 20:30 gibi Selanik Havalimanı'nda olunacaktır. Havalimanı - Otel transferini organizasyon yapacaktır. Dönüş günü yine 20:00 - 20:30 gibi İstanbul Esenler Otogarı'nda olunacaktır.

 

Vize başvurusu yapacak olan sporcu, veli ve antrenörlerin listesi aşağıda yer almaktadır. Davet mektupları ilgili elçilik ve konsolosluklara ulaşır ulaşmaz gereken diğer evraklarla birlikte başvuru yapacakların adreslerine kargolanacaktır.

Vize Başvurusu Yapacaklar

 

Katılım Yönergesi

Kafile Listesi