Mobile menu

Torunlar'dan Satranca Tam Destek

torunlarwebTürkiye’de gıda ve gayrimenkul sektörünün öncü yatırımcılarından olan Torunlar Şirketler Grubu, satranç sporuna destek vermeye devam ediyor.

 

Torunlar Şirketler Grubu tarafından geçtiğimiz yıl Antalya Deepo Outlet Alışveriş Merkezi’nde hizmete açılan satranç merkezinin ardından, satranç alanında milli  sporcuları bulunan Bursa’ya da Korupark Alışveriş Merkezi’nde 500 m’lik bir satranç merkezi kazandırıldı.

 

İlkleri ve farklılıkları ile dikkat çeken Korupark, alışveriş merkezi içerisinde hizmete açılan satranç merkezi ile satranç severleri ağırlamaya devam ediyor.

 

Sürekli kullanıma uygun olarak dekore edilen, turnuva, seminer ve eğitim çalışmalarının gerçekleştirildiği Korupark AVM Satranç Merkezi’nin resmi açılışı Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ‘Dünya Takımlar Satranç Şampiyonası’nın ilk gününde gerçekleştirildi.

 

IMG_0030

Korupark Satranç Merkezi’nin açılışını Kalmıkya Cumhuriyeti Devlet Başkanı ve Dünya Satranç Federasyonu Başkanı Kirsan Ilyumzhinov, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Ali Nihat Yazıcı ve Torunlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun birlikte gerçekleştirdi.

Resim_1

Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Ali Nihat Yazıcı,  Kalmıkya Cumhuriyeti Devlet Başkanı ve Dünya Satranç Federasyonu Başkanı Kirsan Ilyumzhinov.

 

Konuşmaların ardından Torunlar Şirketler Grubu olarak Bursa Korupark Alışveriş Merkezi ve Antalya Deepo Outlet Alışveriş Merkezleri’ndeki satranç merkezleri ile Türkiye Satranç Federasyonu’na ve satranç sporuna desteklerinden ötürü Torunlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun’a, Kalmıkya Cumhuriyeti Devlet Başkanı ve Dünya Satranç Federasyonu Başkanı Kirsan İlyumzhinov tarafından plaket verildi.

Resim_2

Kalmıkya Cumhuriyeti Devlet Başkanı ve Dünya Satranç Federasyonu Başkanı Kirsan İlyumzhinov ziyareti sırasında 8 yaş Avrupa 2.si Çiğdem Onur’la da küçük bir gösteri maçı gerçekleştirdi.

Resim_3

Torunlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun’a, Kalmıkya Cumhuriyeti Devlet Başkanı ve Dünya Satranç Federasyonu Başkanı Kirsan Ilyumzhinov tarafından satranç sporuna verdiği desteklerden ötürü plaket verildi.

Resim_4

Torunlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun

Resim_5

Törende 8. Afrika-Asya Kıtalararası Yazışmalı Satranç Şampiyonu Bursalı sporcu Nejdet Esen’e de Kalmıkya Cumhuriyeti Devlet Başkanı ve Dünya Satranç Federasyonu Başkanı Kirsan Ilyumzhinov tarafından şilt takdim edildi.

 

Gençlik Spor İl Müdürlüğü Bursa Satranç İl Temsilciliği Korupark AVM satranç merkezi büyük küçük tüm katılımcıların satranç oynama ve çekişmeli maçları zevkle izleme fırsatı bulacakları bir merkez olarak çalışmalarına devam edecek.