Mobile menu

2009 Oyak Otomotiv ve Çimento Şirketleri Turnuvaları Finali Sona Erdi

IMG_9125 2009 Oyak Otomotiv ve Çimento Şirketleri Satranç Turnuvaları Finali Antalya/Belek-Calista Otel'de yapıldı. Neşeli bir atmosfer içinde başlayan ve çekişmeli geçen  maçlar sonunda şampiyonu averaj belirledi. Finalde birinciliği Ulvi BEYTEKİN, ikinciliği aynı puanla Önder ÖNEL, üçüncülüğü Ahmet Umur ERSOY aldı. Düzenlenen muhteşem gala gecesinde konuşma yapan OYAK Yön. Kur. Bşk. (E) Korg. Sayın Yıldırım TÜRKER ve OYAK Otomotiv ve Çimento Grubu Yön. Kur. Bşk. Sayın Celal ÇAĞLAR Satranç'ın gelişimine ve önemine değindiler. Geceye ayrıca, OYAK Yön. Kur. Üyesi Prof. Dr. Sayın Necdet SERİN, OYAK Yön. Kur. Üyesi (E) Vali Sayın Lütfi Fikret TUNCEL, OYAK Yön.Kur. Üyesi (E) Hakim Tuğg. Sayın Yılmaz HIZLI katıldı. Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Sayın Ali Nihat YAZICI'nın mazereti nedeniyle katılamadığı gecede Federasyon Başkanı Sayın Ali Nihat YAZICI adına plaketini,Türkiye Satranç Federasyonu  Antalya İl Temsilcimiz Sayın Mustafa ŞAHİN aldı. Atatürk ve  İnönü Stadyumlarından canlı olarak yayınlanan maçlarının ayrıntılarını  ve fotoğraflarını aşağıda görebilirsiniz.


PROGRAM YÖNERGE FOTOGRAF GALERİSİ

Başlangıç Sıralaması Oyak_2009_Tablo_Esitlik_bozma.xls Oyak_2009_Gecici_siralama_listesi.xls
Eşlendirme ve Sonuç
1 2 3

4 5
6

PGN 1 2 3 4 5 6

IMG_9031IMG_9034IMG_9037
2009 OYAK Otomotiv ve Çimento Şirketleri satranç turnuvası finalinde son tur maçları oynanıyor. Saat 10:00' da başlayan son tur'a Önder ÖNEL 4.5 puan, Soner GÖKDAĞ 4 puan, Ali Hamdi UZAL 4 puan, Ulvi BEYTEKİN 4.5 puan, Tansu ŞAHİN 4 puan, Ahmet Umur ERSOY 3.5 puanla girdiler.

IMG_9033      IMG_9036

Oynanan son tur'da rakiplerini yenen Önder ÖNEL ve Ulvi BEYTEKİN eşit puanla (5.5) ilk sırayı aldılar. Birinci'yi  averaj belirleyecek. 

IMG_9124

2009 OYAK Otomotiv ve Çimento Şirketleri Satranç Turnuvaları finali birincisi Ulvi BEYTEKİN ödülünü Oyak Yön. Kur. Bşk. (E) Korg. Sayın Yıldırım TÜRKER ve Oyak Otomotiv ve Çimento Grubu Yön. Kur. Bşk. Sayın Celal ÇAĞLAR'dan alırken.