Mobile menu

Lütfen Dikkat! Yeni Sezon Antrenör ve Sporcu Vizelerinizi Yaptırdınız mı?

satranc_20011Değerli Antrenörlerimiz;
01 Ağustos 2009 tarihi itibariyle 2008-2009 sezonu sona ermiş ve yeni sezon başlamıştır. Tüm antrenörlerimizin ve sporcularımızın yeni sezon vizelerini en kısa zamanda yaptırmaları gerekmektedir.
1. Kademe Yrd. Antrenör Vize Ücreti: 30 TL
2. Kademe Antrenör Vize Ücreti: 50 TL
3. Kademe Kıdemli Antrenör Vize Ücreti: 100 TL
4. Kademe Baş Antrenör Vize Ücreti: 150 TL
5. Kademe Teknik Direktör Vize Ücreti: 200 TL

1. 18 Yaş Altı Sporcu Vize Ücreti: 10 TL
2. 18 Yaş Üstü Sporcu Vize Ücreti: 20 TL
Not: Hem antrenör hem sporcu lisansına sahip antrenörlerimiz antrenör vizelerini yaptıkları takdirde sporcu lisansları bedelsiz olarak vize yapılacaktır.Antrenör ve Hakem vize ücretlerinde öncelikli il uygulaması yoktur.

Vize Ücretini;
1.
Eğer kredi kartı kullanıyorsanız, 2009 - 2010 sezonuna ait vizenizi online uzatabilirsiniz. Dikkat, T.C Kimlik Numaranız (Girilmemiş veya Hatalı Kayıt) olarak gözüküyorsa bu işlemi gerçekleştiremezsiniz.
2. Bağlı olduğunuz İl Temsilcisine müracaat ediniz. Makbuz karşılığında bedelini ödeyip vizenizi uzatabilirsiniz. (İl Temsilcisinin Federasyona bildirmesi halinde sistemdeki vize bilgileri güncellenecektir.).
3. Türkiye İş Bankası şubelerinden 4200-593 08 38 nolu hesaba vize ücretinizi yatırabilirsiniz. Dekontun açıklamasına "İsim,Soyisim, T.C Kimlik No, Antrenör veya Sporcu Vize Bedeli" mutlaka eklenmelidir. (Vizenizin sistemde güncellenebilmesi 3 günü bulabilmektedir).

01 Ağustos 2009 tarihi itibariyle antrenörlük veri tabanı güncellenmiştir. Bütün antrenörlerimizin www.tsf.org.tr adresinde bulunan lisans bilgi sistemi linkinden lisans sorgulama bölümünü seçerek antrenörlük lisanslarını kontrol etmeleri gerekmektedir. Lisans bilgi sisteminde kaydı olmayan antrenörlerimizin Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. mail adresine belgelerinin ön ve arka yüzlerini bilgisayardan tarayarak mail atmaları gerekmektedir. Sorgulama sonrasında bilgilerinde eksik olan antrenörlerin ise eksik bilgilerini Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. mail adresine mail atmaları ya da lisans bilgi sistemi içerisinde bulunan itiraz bölümüne yazmaları gerekmektedir.
Antrenörlük ile ilgili ayrıntılı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Yetiştirici/Antrenör