Mobile menu

Çorlu / Tekirdağ, Yalova, Bursa, Eskişehir, Denizli, Kumluca - Finike / Antalya AYGEG Çalışmaları

Çeşitli il ve ilçelerimizde ileri seviye satranç eğitim çalışmalarına başlandı. FIDE Ustası Serkan Yeke ve Serkan Köse AYGEG ailesine yardımcı antrenör olarak katıldılar. Eğitim çalışmaları AYGEG antrenörlerince her hafta bir veya iki gün düzenli ve önümüzdeki 3.5 yıl boyunca sürekli olarak yürütülecek.


ÇORLU / TEKİRDAĞ

17 Nisan Cuma günü, Asbaşkan Kuvay Sanlı ve AYGEG'in yeni üyesi Serkan Yeke Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'ne planlama amaçlı ziyarette bulundular. Trakya Bölge Temsilcisi Rafet Gülmez ve Tekirdağ İl Temsilcisi Mehmet Tayyar Dülek, sporcular ve velilerle bir tanışma toplantısı düzenlendi. Serkan Yeke eğitime katılacak sporcularla tanıştırıldı. Çorlu'da ilk çalışmalar 26 Nisan Pazar günü başlıyor. Serkan Yeke yönetmenliğinde çalışmalar sürekli ve düzenli olarak yürütülecek.


YALOVA

Yalova İlimizde eski Türkiye Şampiyonlarından FM Hakan Erdoğan, yapılan planlama ve tanışma toplantılarının ardından, 19 Nisan Pazar günü ilk eğitim çalışmalarına başladı. Yalova'da ileri seviye eğitim çalışmalara 16 sporcu katılıyor.

foto_1

Fotoğrafta Hakan Erdoğan sporcularla ilk dersinde görülüyor




BURSA

Bursa'da çalışmaların üçüncü haftasına geçildi. Çalışmalar FM Hakan Erdoğan ve IM Hasan Kılıçaslan ile dönüşümlü yürütülüyor. Bursa'da toplamda 17 sporcu eğitim çalışmalarından yararlanıyor.


foto_2

Bursa Nisan UKD turnuvası sırasında Hakan Erdoğan çocuklarımızla analiz yaparken görülüyor


ESKİŞEHİR

Eskişehir'de 20 Nisan Pazar günü Kuvay Sanlı, Bursa İl ve Çınar Bölge Temsilcisi Özgür Özbostanlar, Bilecik İl Temsilcisi Fatih Demirbaş, Eskişehir İl Temsilcisi Mehmet Memiş, Emre Mecit, İsmail Çiftci, Şükrü Erçetin ve AYGEG eğitmenleri FM Yakup Bayram, FM Yasin Emrah Yağız'ın katılımıyla yapılan toplantıda planlama çalışmaları sonuçlandı. FM Yakup Bayram ve FM Yasin Emrah Yağız 26 Nisan Pazar günü ilk derslere başlıyorlar.


foto_3
Son planlama çalışmasına katılanlar toplu halde görülüyor

DENİZLİ

21 Nisan Salı günü Denizli Satranç ailesi, Asbaşkan Kuvay Sanlı, Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Kadri Çağlayan, Bursa İl ve Çınar Bölge Temsilcisi Özgür Özbostanlar, Pamukkale Bölge Temsilcisi Halil Hilmi Darı, Denizli İl Temsilcisi Ömer Gökçe, sporcu velileri, Turgay Atilla gibi Denizli satrancının önde gelen isimleriyle birlikte AYGEG antrenörü FM Alper Ataman'ın katılımıyla toplandı. Denizli'de ileri seviye eğitim çalışmaları 9 Mayıs Cumartesi günü, FM Alper Efe Ataman yönetmenliğinde başlıyor.

KUMLUCA - FİNİKE / ANTALYA

Planlama çalışmaları Antalya İli'nde daha önceden yapılan ileri seviye eğitim çalışmalarına, Kumluca ve Finike İlçelerinde 18 Nisan Cumartesi günü başlandı. AYGEG ailesine yeni katılan Serkan Köse, Kumluca ve Finike'de toplam 21 sporcuyu eğitmeye başladı.

foto_5

Serkan Köse sporcularla ilk eğitim çalışmasında görülüyor