Mobile menu

TSF Samsun, Ünye ve Ordu'da Satrançseverlerle Buluştu

TSF Milli Takımlar Menajeri Özgür Solakoğlu ve Altyapı Milli Takımlar Antrenörümüz GM Mikhail Gurevich Samsun ve Ünyeli Satranççılarla buluştular.

ordu_kucuk Ordu'da 5 gün sürecek İl Özel Kampı çalışmaları öncesinde Samsun İl Temsilciliği ve Gerçek spor kulübü ziyaret edildi. GM Gurevich ve Solakoğlu, TSF Samsun İl Temsilcisi Serkan Koç ve Samsunlu satranççılar ile görüştüler. GM Gurevich ayrıca Samsun'un en genç satranç oyuncusu(!), federasyonumuz spor uzmanı Fatma Öztürk'ün kızı Duru ile kısa bir maç yaptı. samsun_kucuk

unye3_kucuk

Öğle yemeğinde Ünyeli satranççılarla bir araya gelinerek, Ülkemizde ve Ünye bölgesindeki satrancın durumu konusunda karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. GM Gurevich ilginç anılarını satrançseverlerle paylaştı.

Ziyaretlere Ordu Azdur Satranç Kulübü sahibi Zeki Demircan'da eşlik etti.

13 Nisan akşamı ise Ordu İl Özel Kampı başladı. Ordu ve çevresinden gelen satranççılar 5 gün boyunca GM Gurevich'ten eğitim alacaklar. Eğitim, Satrancın temel anlayışlarını sporcularla paylaşmak amacını taşıyor.

Ordu'da 13-18 Nisan 2009 tarihleri arasında sürecek GM Gurevich Eğitim çalışması, İl Temsilciliği ve Azdur Satranç Kulübünün katkılarıyla organize ediliyor.

Fotoğraf Galerisi


unye1_kucuk samsun2_kucuk ordu1_kucuk