Mobile menu

2008 Türkiye Yaş Grupları Milli Takım Kampı'nda Yeni Düzenleme

Yaş Grupları Milli Takım Kampı (18-24 Temmuz & 24-29 Temmuz 2008) yapılan tarih değişikliği ve yeni düzenlemelerle 2 bölüm halinde gerçekleştirilecektir. Tüm detayları haberin devamında bulabilirsiniz.

Değişiklik Gerekçeleri :

- İstanbul'da her yıl düzenlenen istanbul Open turnuvasının kampla aynı tarihlerde olması, 
- 8 yaş grubundaki sporcu sayısının fazla oluşu (40 kişi)          
- Kampa katılmak isteyen veli sayısının fazla oluşu.

       

 

1. GRUP : 18 Temmuz (Giriş) - 24 Temmuz (Çıkış) 2008

Sporcu Yaş Kategorileri: Milli Takım Havuzunda yer alan  10-12-14-16-18 yaş kategorlerinde yer alan sporcular katılabilecektir.

Tesis kapasitesinin sınırlı olması nedeniyle konaklamalarda 10 yaş velilerine öncelik tanınacaktır.

2. GRUP : 24 Temmuz (Giriş) -29 Temmuz (Çıkış) 2008

Sporcu Yaş Kategorileri: 8 Yaş kategorisinde Milli Takım Havuzunda yer alan sporcular  ve 2008 Yaş Grupları Final Yarışmalarına katılıp Milli Takım Havuzuna giremeyen sporcularımız (kamp eğitim ücretini ödeyerek) Yaş Grupları Milli Takım Kampına katılabilecektir.

Tesis kapasitesinin sınırlı olması nedeniyle konaklamalarda 8 yaş velilerine öncelik tanınacaktır.

Kamp Ücretleri:

İlk gruba katılacak veliler 6 gün üzerinden, ikinci gruba katılacak veli ve kendi imkanlarıyla katılacak sporcular ise 5 gün üzerinden ödeme yapacaklardır.
 
Milli Takım havuzunda olan sporcularımızın konaklama ücretleri federasyon tarafından karşılanacaktır.

Milli Takım Havuzunda yer almayan sporcuların kamp eğitim ücreti :150,00 YTL

Milli Takım Havuzunda yer almayan sporcuların günlük konaklama Ücreti :50,00 YTL

Veli günlük konaklama ücreti : 70 YTL

NOT: Çıkış günleri öğlen yemeği almak isteyen katılımcılar (sporcu-veli) tesise 9,00 YTL ücret ödeme yapacaklardır.

22-31 Temmuz 2008 tarihleri arasında Singapur'da düzenlenecek olan 4. Dünya Okullararası Satranç Şampiyonası'na  katılacak sporcularımız kampa katılamayacaklardır. (Vahap Şanal, Cemil Can Ali Marandi, Ahmet Olçum, Atilla Köksal Yüksel, Batuhan Daştan ve Cankut Emiroğlu)

Veliler için günlük kişi başı tam pansiyon konaklama ücreti 70 ytl olacaktır. Velilerin en geç 11 Temmuz 2008 Cuma günü saat 17:00'ye kadar ödemeyi İş Bankası Ankara Şubesi (4200) 580 80 95, nolu hesaba yatırıp dekont ve konaklama formunu Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine göndermeleri gerekmektedir. (Konaklamalar tam pansiyon esasına göre yapılacaktır)

Tüm katılımcıların aşağıda yer alan konaklama formunun eskiksiz doldurularak Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine 11 Temmuz 2008 Cuma günü saat 16:00'ya kadar göndermeleri gerekmektedir. (Tesiste kalmayacak sporcuların da doldurması gerekmektedir)

Önemli Not: Konaklama formunu yukarıda belirtilen tarihe kadar göndermeyen sporcular, kampa sonradan dahil edilmeyeceklerdir.

Adres : Macit Özcan Spor Kompleksi 50. Yıl Mah. İsmet İnönü Bulvarı No: 161 Mersin
İllerden toplu gelimlerde, otobüsler tesis içine kadar girmektedir. Bu doğrultuda firmalarla görüşürseniz yardımcı olacaklardır.

Konaklama Formu               Davetli Sporcu Listesi