Mobile menu

Teşekkürler

Playchess Türkçe satranç oynama sistemi için sysop arama ilanımıza 120'ye yakın yanıt gelmiştir. Bu arkadaşlarımızın tümü çok kıymetli sporcu, hakem ve antrenörlerimizden oluşmaktadır. Federasyonumuz tarafından yapılan seçim sonucunda 5 aday belirlenmiş ve kendilerine durum bildirilmiştir.

İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler ve kariyerlerinde başarılar diliyoruz.

Ali Nihat YAZICI - Başkan

 Daha önce sitemizde duyurulan Sysop ile ilgili ilanı haberin devamında görebilirsiniz.

Türkiye İş Bankası ve TSF işbirliği ile Türkçeleştirilen, Chessbase firmasının, Playchess Çevrimiçi Satranç Oynama sistemi için, SysOp olarak çalıştırılmak üzere part time seans ücreti ile çalışacak elemanlar aranıyor. 

Aranan özellikler, 

* İngilizce ya da Almanca bilmek

* Tatmin edici düzeyde satranç bilgisine sahip olmak

* Bilgisayar kullanımında belirli düzeyde deneyimli olmak

Nasıl bir iş?

Öncelikle, bu SysOp görevlileri, yani sistem yöneticileri, Playchess üzerinde açılacak olan İş Bankası Odasında ülkemizden katılan sporcularımızın çevrim içi sorunlarına yardımcı olabilecek, turnuvalarını yönetecek, gerekli müdahaleleri yapacak ve anlaşmazlıkları çözecektir. Playchess Türkçe Sistemi 24/7 şeklinde sürekli açık olacaktır. Türkçe bölümünü yönetecek olan SysOp'lar, internet bağlantısına sahip bir bilgisayardan belirli bir iş takviminde, yaklaşık olarak günde 5-6 saat çalışacaklardır. Bu çalışmayı bulundukları yerden, evden yapacaklardır. TSF bu iş karşılığında, SysOp'luk için yönetim kurulumuzca belirlenecek seans ücretini saat başına ödeyecektir.

İlgilenenlerin Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine kısa özgeçmişleri, irtibat bilgileriyle başvurmaları acilen duyurulur. Son Başvuru tarihi 15 Şubat 2008 'dir.

Camiamıza duyurulur.