Mobile menu

Geleceğin Yıldızları Ulusal Kampı

 

2008 Türkiye Şampiyonası tüm hızıyla sürerken, Yaş Grupları Şampiyonası'nın hemen ardından bir kamp başladı. Kamp detayları, kampta neler yapıldığına dair bilgiler ve kamptan fotoğraflar haberin devamında yer almaktadır.

 

Geleceğin Yıldızları Ulusal Kampı devam ediyor.Kampa, Bayan Milli Takım Antrenörü ve Altyapı KoordinatörüGM Adrian Mikhalchishin'in belirlediği Aleyna Yiğit, Yeşim Patel, Burcu Şaşmazel, Ebru Kaplan, Atilla Köksal Yüksel, Vahap Şanal ve Türkiye Şampiyonası Seçmeleri'nde oynayan Ahmet Olçum katılıyorlar. Bu sporcular GM Adrian Mikhalchishin tarafından 2007 Dünya Yaş Grupları ve 2008 Türkiye Yaş Grupları Şampiyonaları'ndaki performansları ve gelişimlerine göre belirlendi. Ayrıca davet edilen diğer bazı sporcularımız okul ve sınavları nedeniyle kampa katılamadılar.

Gelecek yıl Türkiye Şampiyonası'nın bu yıl da olduğu gibi yine Türkiye Yaş Grupları Şampiyonası'nın ardından yapılması halinde, bu yeni kampın 14-12 yaş grubu birincilerinin yanı sıra GM Adrian Mikhalchisin tarafından seçilecek ek sporcular ile birlikte en fazla 10 kişiden oluşacak bir grupla yapılması planlanıyor.

Teorik çalışma, hızlı Satranç, simültane ve spor etkinliklerinin yer aldığı kamp programın günde 10 saati bulan yoğun bir tempoda uygulanıyor. Geleceğin yıldızları kalan zamanlarında dinleniyor, Türkiye Şampiyonası Maçlarını seyrediyor ve birbirleriyle keyifli zaman geçiriyorlar.