Mobile menu

Dünya Okullar Şampiyonası - Kayıt - Duyuru

wscc2019 500Dünya Okullar Satranç Şampiyonası 17-27 Nisan 2019 tarihlerinde Antalya'da gerçekleşecektir. Kayıtların ardından kategorilerdeki sporcu sayılarına göre yedek liste açıklanmıştır. 

 

Dünya Okullar Yedek Kayıt Listesi

 

Şampiyonaya kesin kayıt yaptıracak sporcuların listesi aşağıda yer almaktadır.

Dünya Okullar Kesin Kayıt Listesi

Kesin kayıt listesinde yer alan sporcular 05 Nisan 2019 tarihine kadar katılımları ile ilgili geri dönüş yapmışlardır. Bu listede yer alan sporcuların 05 Nisan 2019 tarihinden sonra başvurmaları halinde kategorilerdeki kontenjana göre kabul edilebilirler.

Kesin kayıt listesinde yer alan sporcuların geri dönüşlerinin ardından kategorilerdeki son kayıt durumuna göre yedek liste açıklanmıştır. Yedek kayıt listesinde yer alan sporcular 08 Nisan 2019 Pazartesi akşamı saat 17.00'ye kadar katılımları ile ilgili geri dönüş yapmışlardır. Yukarıdaki listelerde yer alıp şampiyonaya katılacağını bildirmeyen sporcular yerine kategorilerde ihtiyaç olduğu durumda havuz sporcularına sırasıyla bilgi verilmeye devam edilecektir. 

 Kesin ve yedek kayıt listesinde yer alan sporcuların ödeyecekleri tutarlar;

FIDE Giriş Ücreti: 40,00 € ( Bu tutar federasyonun Euro hesabına yatırılmalıdır)

http://www.tsf.org.tr/federasyon/tsf-hesap-numaralari

Single odada full board konaklama: 2.790,00 TL (%50 indirimli)
Double odada kişi başı full board konaklama: 2.015,00 TL (%50 indirimli)

Organizasyon bedeli: 250,00 TL

Ödeme Sayfası

 

Sporculara eşlik edecek veli ve antrenörlerin ödemeleri gereken tutarlar;

Single odada full board konaklama: 4.465,00 TL (%20 indirimli)
Double odada kişi başı full board: 3.225,00 TL (%20 indirimli)

Organizasyon bedeli: 250,00 TL

Bu katılımcıların ödeme yaptıktan sonra Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine bilgilerini göndermeleri yeterli olacaktır.

 

Şampiyonaya TSF davetlisi olarak katılacak olan ve belirtilen süre içerisinde katılımlarını Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine e-posta göndererek onaylayan sporcular aşağıdaki listede yer almaktadır. 

Davetli Sporcu Listesi