Mobile menu

Haydi Türkiye!

Federasyon Başkanı olarak bir köşem var ve genelde düşüncelerimiz sizle orda paylaşıyorum. Ama tüm camiamızın izniyle bu kez burayı kullanacağım.

Antalya'da yapılacak olan Dünya Yaş Grupları Şampiyonasında büyük bir rekoru kırmış bulunuyoruz. 103 ülkeden 1600 sporcu!

Çalışmamızın, iki yıldır yaptığımız hazırlığın, ülke dışında yaptığımız reklamların sonucunda geldiğimiz nokta gurur verici. Tabii bunun federasyona maddi katkısı da çok güzel. Bu geliri sporcularımızla paylaşmak istedik. O yüzden sizlere Yönetimimizin müjdeli bir kararını aktarmak istiyorum.

Dünya Yaş grupları şampiyonasına katılmak üzere, Türkiye Yaş Gruplarında 11-30 dereceleri kazanan tüm sporcularımızı FIDE katılım ücreti (130 AVRO) ve Organizasyon ücreti (100 AVRO) olmak üzere 230 AVRO bedelle konaklamaları TSF Tarafından karşılanmak üzere davet ediyoruz. Bütün sporcularımızın okullarından gerekli iznin alınacağını da belirtmek isteriz. Bunun için son kayıt tarihi 3 Kasım 2007 olacaktır. Velilerimize herhangi bir indirim uygulanmayacaktır.

Bravo Türkiye, Haydi Satranca!

Ali Nihat YAZICI

BAŞKAN