Mobile menu

32 Satranççımız Dünya Okullar'da!

players2018 Dünya Okullar Satranç Şampiyonası 21 – 29 Nisan 2018 tarihleri arasında Arnavutluk’un Dıraç şehrinde gerçekleşiyor. 30 ülkeden 395 sporcunun yarışacağı şampiyonada 8 FM, 6 WFM, 21 CM ve 17 WCM olmak üzere toplam 52 unvanlı sporcu mücadele edecek. Ülkemizi ise toplamda 32 sporcumuz temsil ediyor olacak.

Genel kategoride; 7 yaş kategorisinde Ali Arda Pınar; 9 yaş kategorisinde Arda Çamlar, Efe Yalçınkaya, Yağız Efe Deniz, Deniz Eröz, Hüseyin Said Deveci ve Rahmi Efe Ersoy; 11 yaş kategorisinde CM Taha Özkan, CM Kerem Erten, Yusuf Portakalcı, Enis Eröz, Çınar Elveren, Talha Yiğit Doğan; 13 yaş kategorisinde Can Dolgun, CM Zeki Berke Çaputçuoğlu; 15 yaş kategorisinde Emirhan Tarlabaşı, Hakkı Ata Özgüner ve Kaan Selvi; 17 yaş kategorisinde ise Alperen Akdoğan ve Can Şar, Kızlar kategorisinde ise; 7 yaş kategorisinde Ela Aslan; 9 yaş kategorisinde Ela Keskinler, Ela Bursalı ve Elif Ecrin Mirazlı; 11 yaş kategorisinde Dila Baloğlu, Elifnaz Akat ve WCM Elif Zeren Yıldız; 13 yaş kategorisinde WCM Gülenay Aydın ve WCM Safiye Öykü İnce; 15 yaş kategorisinde Eylül Çelik; 17 yaş kategorisinde ise WFM Bengü Sena Ayan ve Çiğdem Onur ülkemiz adına yarışıyor olacaklar.

Milli Takım antrenörlerimizden GM Georg Mohr, IM Yakup Erturan, Doğa Cihan Göksel, Onur Kınsız, Engin Yaşar Işık ve Metin Alper de turnuva boyunca sporcularımıza birlikte olacaklar. 

Turnuvanı ilk turu 21 Nisan Cumartesi günü TSİ 16.00’da başlayacak. Tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz.

Haber: Mert Tırak

Turnuva SayfasıChess-Results