Mobile menu

İl Gezilerimiz İzmir ile Devam Etti

img 3164TSF Başkanı Gülkız Tulay, yerel yönetimler ve satranç ailesiyle buluştuğu il gezilerine İzmir ile devam etti.

7-9 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleşen İzmir temaslarında ilk olarak Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi'ne yükselen İzmir Rota Koleji Spor Kulübü, Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi takımı Taş Duvar Spor Kulübü, Türkiye Satranç Birinci Ligi'ne yükselen Berk Tuğra Çalışkan Satranç Spor Kulübü ve yeni kurulan Apaydın Satranç ziyaret edildi. Rota Koleji Spor Kulübü'nde Rota Koleji Genel Müdürü Kadir Açıkbaşlar, Satranç Şube Müdürü Serkan Gözder, Satranç Baş Antrenörü Emin Yasa Altun, Taş Duvar Spor Kulübü'nde Eren Can Güler, Berk Tuğra Çalışkan Satranç Spor Kulübü'nde Gamze Çalışkan ve Apaydın Satranç'ta ise kurucu Fethi Apaydın ile bir araya gelen Başkan Tulay, kulüpleri tebrik ederek faaliyetler konusunda bilgi aldı.

TSF Teknoloji ve Bilişim Kurulu Başkanı Gökhan Narman ve TSF İzmir İl Temsilcisi Mustafa Ulusoy'un da yer aldığı İzmir ziyaretlerinin ikinci gününde İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu makamlarında ziyaret edildi. İzmir Valiliğinde Başkan Tulay'a, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı - TSF Asbaşkanı Ayşe Kardaş ve Eğitim Kurulu Başkanı Ozan Çapan da eşlik etti. Ziyaretlerde İzmir satrancına verdikleri destekten ötürü duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Tulay, Federasyon bünyesinde hayata geçen faaliyet ve projeler konusunda bilgilendirme yaptı.

İzmir temaslarının son günü İzmir'de faaliyet gösteren kulüp temsilcileri ile bir araya gelindi. Başkan Tulay'ın yanı sıra Başkan Vekilleri Prof. Dr. Yusuf Doğruer, Aşkın Keleş, Yönetim Kurulu Üyesi WIM Nilüfer Çınar Çorlulu, Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu ve Kulüpler Koordinasyon Kurulu Başkanı Zeki Demircan'ın da katıldığı İzmir satranç ailesi buluşmasına 20 kulüp ve satranç merkezi temsilcisi katıldı.

rota

İzmir Rota Koleji (www.rotakoleji.com)

 

berk tugra

Berk Tuğra Çalışkan Satranç Spor Kulübü

 

apaydin17

Apaydın Satranç

 

borvova 1

borvova 2

Bornova Belediyesi

 

dsc 3269

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü

 

c04t7255

İzmir Valiliği

 

img 3164

İzmir satranç ailesi buluşması