Mobile menu

2017 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar III. Ulusal Takım Havuzu Genel Kampı ve 2017 Özel Gruplar III. Eğitim Kampı

img 45402017 Türkiye Küçükler III. Ulusal Takım Havuzu Genel Kampı, 2017 Türkiye Yıldızlar III. Ulusal Takım Havuzu Genel Kampı, 2017 Özel Gruplar III. Eğitim Kampı 08 – 12 Kasım 2017 tarihleri arasında Avantgarde Resort Otel’de gerçekleşecektir. Kamp kayıt başvuruları 02 Kasım 2017 Perşembe günü sona ermiştir.

Küçükler Davetli Sporcuları   /  Küçükler Katılım Formu

Yıldızlar Davetli Sporcuları   /  Yıldızlar Katılım Formu

Özel Grup Davetli Sporcuları / Özel Grup Katılım Formu

2017 Ulusal Takım Havuzuna girmiş, aynı zamanda da özel grup kriterleri doğrultusunda özel grup listesinde de yer alan sporcularımız yalnızca özel grup katılım formunu doldurarak iletmelidir.

Küçükler&Yıldızlar Kategorilerinde kriter ile doğrudan katılım hakkı olan isimler ile ilgi haber: Doğrudan Katılım Kriterleri

Kamplara katılamama durumunda mazaret dilekçenizi dahil olduğunuz kamp grubuna ait e-posta adresine iletmeniz gerekmektedir.

Küçükler Kampı: Katılım formları excel olarak sporcu ve velilerimiz tarafından Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine e-mail olarak gönderilmelidir.

Yıldızlar Kampı: Katılım formları excel olarak sporcu ve velilerimiz tarafından Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.adresine e-mail olarak gönderilmelidir.

Özel Grup Kampı: Katılım formları excel olarak sporcu ve velilerimiz tarafından Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine e-mail olarak gönderilmelidir.

Not: Lütfen onedrive ile göndermeyiniz.

I. veya II. kampta veya uluslararası turnuvada 2017 Ulusal takım formasını almayan sporculara formaları bu kampta teslim edilecektir. Formasını teslim alan sporcuların formalarını yanlarında getirmesi gerektiğini ve tekrar verilmeyeceğini hatırlatırız. Formasını almayan sporcularımızın katılım formunda ‘’özel not’’ bölümüne formasını almadığını belirterek, boy ve kilo bilgisini yazmasını rica ederiz. Formaların kargo ile talep edilmesi halinde gönderim yapılamayacaktır.

Kamp Giriş Tarihi: 08 Kasım 2017 Çarşamba günü 11.30'a kadar giriş yapılacaktır. Kamp saat 13.30'da bilgilendirme toplantısı ile başlayacak olup, ilk ders saat 15.00'te gerçekleşecektir.

Kamp Çıkış Tarihi: 12 Kasım 2017 Pazar günü saat 13.00'da otelden ayrılış.

Transfer için organize edilen servisler;

Otogar:

08 Kasım 2017 Çarşamba günü saat 11.00'da Otogar’dan, 12 Kasım 2017 Pazar günü ise saat 13.00'da Otel’den Otogar’a hareket edecektir.

Havaalanı:

08 Kasım 2017 Çarşamba günü saat 10.30'da Havaalanı’ndan, 12 Kasım 2017 Pazar günü ise saat 13.00'da Otel’den Havaalanı’na hareket edecektir.

Transfer Süresi : Otogar – Otel : 25-30 Dk. / Havaalanı – Otel : 40 – 45 Dk.

Havaalanında Görevli : Nuri Gültekin : 0541 332 39 70

Otogarda Görevli : Tuncay Karaca : 0541 259 25 53

Kamp süresince ulaşabileceğiniz Kamp Sorumlusu :  Mert Altunay : 0530 640 05 34

Kamp öncesinde iletişim için : 0312 309 75 94 / 119

Konaklama Bilgileri (Her şey dahil)

Yalnızca Küçükler (7-12 Yaş) Grubunda bir iştirakçı veli kabul edilecek olup, katılımcı velilerin 125 TL x 4 gece = 500,00 TL'yi otele giriş esnasında ödemeleri gerekmektedir. Yıldızlar Kampında veli konaklaması kabul edilmemektedir. Sporcularımızın 4 gece konaklama ödemeleri Federasyonumuz tarafından yapılacaktır.

Yıldızlar Kampında ve Özel Grupta yer alan 13-18 yaş grubunda iştirakçı veli kabul edilmemektedir. 

Avantgarde Resort Otel Adres: Esentepe Mah., Ahu Ünal Aysal Cd. No:1, 07070 Göynük/Kemer/Antalya

Kampa getirilmesi istenenler: Son dönemdeki turnuvalarının notasyonlarını kampa getirmeleri gerekmektedir. Tüm sporcuların derslerde kullanmak için yanlarında okul defteri (ilkokul boyu), kalem, silgi ve kalemtıraş getirmeleri gerekmektedir. Sporcularımızın spor kıyafetlerini de getirmelerini hatırlatırız. Ayrıca kamp programına katılacak sporcularımızın özel yeteneklerini sergileyebileceği ensturman ya da ilgili materyallerini getirmelerini ve kamp girişinde kamp müdürüne bilgi vermelerini de rica ederiz.

Sporcularımızın başarısını olumsuz yönde etkilediğini düşündüğünüz sorunlar ya da üzerinde çalışılmasını istediğiniz konular hakkında psikoloğumuza iletilmek üzere ''Destek'' konu başlığında Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. /Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. /Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine e-mail gönderebilirsiniz.

Not: Kampa iştirak edecek tüm sporcuların aşağıdaki dilekçeyi doldurup velilerine imzalatarak, sağlık kuruluşundan aldıkları ''spor yapmasında herhangi bir engel bulunmadığına" dair sağlık raporu ile birlikte bilgilendirme toplantısında kamp sorumlusuna teslim etmesi gerekmektedir. Sağlık Raporunu daha önceki kamplarda teslim ettiyseniz tekrar getirmeniz gerekmemektedir. (Dilekçe)

KAMP KURALLARI