Mobile menu

Satranç Demek İnternet Demek

  

Gençlik Spor Genel Müdürlüğü tarafindan düzenlenen GSGM Webcup Yarışması'nın ilk serisinde uluslararası üne sahip Türkiye Satranç Federasyonu web sitesi birinciligi kazanmıştı.  Dün Istanbul Valiligi Ortaköy Yüzme Havuzu Tesislerinde düzenlenen  törende federasyonumuza ve web sitemizin altyapısını hazırlayan Palaswork şirketine ödülleri takdim edildi.

Törende Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, İstanbul Vali Yardımcısı Ergun Güngör, Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Başkanı Esat Yılmaer, eski bakanlardan Ali Doğan ve Erdoğan Toprak gibi isimlerin yanı sıra basın, spor ve bilişim camiasından tanıdık isimler ve ödül alan federasyon başkan ve yöneticileri katıldı. Türkiye Satranç Federsyonu ve Palaswork adına Asbaşkan Tahsin Aktar ve Genel Sekreter Hakan Aktaç törende hazır bulundular. Bizi bu ödüle layık gören jüri üyelerine teşekkür ederiz. Hedefimiz, gelecekte de aynı başarıyı devam ettirmektir.

Törenle ilgili diğer bilgiler haberin devamında yer almaktadır.

Törende konuşma yapan Atalay iletişim çağında federasyonların internet sayfalarında hem doyurucu bilgiler bulundurmaları hem de şeffalığın teknolojiye ayak uydurularak sağlanabileceğine dikkat çekti. Aynı zamanda yarışmanın jüri başkanlığını da yürütmüş olan Yılmaer ise önümüzdeki yıllarda bu yarışmayı daha da geliştirmek istediklerini, iletişim çağında federasyonlar için İnternetin ne kadar önemli bir iletişim aracı ve medya için önemli bir kaynak olduğunu anlattı.

Palaswork'e ödülleri Tamer Taşpınar tarafından verilirken, Tahsin Aktar federasyona verilen ödülü Mehmet Atalay'ın elinden aldı.

İlki düzenlenen yarışmada birinciliği Satranç Federasyonu alırken, ikinci Golf, üçüncülüğü ise Tenis Federasyonu aldı.

FOTOĞRAF GALERİSİ