Adana, 08 Eylül 2010
Bayram
Etkinliklerin peşinde koşmak, izlemek, yeni etkinlikleri planlamak derken bayramdan bayrama yazmak durumunda kaldım. Bir de asıl önde olan yaz sıcakları. Adana da bu yıl nefes almak bile çık güçtü ve yatakta bile sağınızdan solunuza dönmek canınız istemiyordu.
Böylesi bir dönemden sonra bayram kutlaması ile köşeye döndüm yeniden. Önümüzdeki günlerde yeni etkinlik dönemi, yarışmaların statüleri, antrenör ve hakem eğitimleri ile ilgili yeni yazıları izleyebileceksiniz.
Bayramların eskisi gibi olmadığını, kişisel olarak yaşadığım eski bayramları özlediğimi, önceki bayram yazılarımda değinmiştim. Aynı özlem içerisinde, sporcularımızın, onlara bu spor olanağını tanıyan değerli velilerimizin, il yöneticilerimizin, temsilcilerimiz, hakem ve antrenörlerimizin, kurullarımızda görev alan ve federasyonumuzda görevli çok değerli arkadaşlarımın, Ramazan Bayramını kutluyor, sağlıklı, başarılı ve mutlu günler özlemini bayram coşkusu ile doldurmalarını diliyorum.
Büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öpüyorum.
Sağlıkla kalınız.
Tahsin AKTAR



