Mobile menu

Türkiye Emektarlar Satranç Şampiyonası 19-25 Mayıs’ta Ankara’da

whatsapp image 2023-04-02 at 10.40.14Türkiye Emektarlar Satranç Şampiyonası bu yıl Ankara’da düzenlenecek. Türkiye’nin dört bir yanından gelen değerli satranç emektarlarımız, Cumhuriyetimizin 100. Yılında ülkemizin temellerinin   atıldığı ve Federasyonumuzun da binasının bulunduğu Ulus’ta mücadele edecek.

Atatürk Satranç Merkezi’nde 19-25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek şampiyonamızda toplamda 60 bin TL ödül dağıtılacak.

“Satranç her yaşta tutkuyla devam eden bir spor” diyen Başkanımız Gülkız Tulay, “Satrancın bir spor dalı olmasının yanı sıra aynı zamanda bizleri, bir araya getiren birleştirici gücüde var. Her yıl düzenlediğimiz Türkiye Emektarlar Satranç Şampiyonamız bunun en güzel örneği. Türkiye’nin her yerinden satranca gönül vermiş değerli emektarlarımız, bu şampiyonamızda bir araya geliyor ve dostluk içerisinde hamlelerini yapıyor. Cumhuriyetimizin 100. Yılında ülkemizin temellerinin atıldığı bu tarihi semtte hamle yapacak sporcularımıza başarılar diliyorum.” dedi.

NOT: Lisans vize işlemleriyle ilgili yardım almak isteyen sporcularımız Turnuva Koordinatörü Ümit Küçükahmetoğlu ile iletişime geçebilirler.


Tel: 0 312 3097594  - 123

Şampiyonamız hakkında detaylı bilgilere yarışma sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
Yarışma sayfası: http://emektar.tsf.org.tr/