Mobile menu

Şimdi Satrançta Kendini Geliştirme Zamanı: Türkiye Satranç Öğreniyor Adım-2

2c2d2121-6351-4b3f-85ad-052b8b1bddd8Binlerce kişiyi satranç sporu ile tanıştırdığımız, başladığı ilk aydan beri yoğun ilgi gören “Türkiye Satranç Öğreniyor” projemizin sizlerden gelen talepler doğrultusunda orta seviye dersleri başlıyor.

Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun da duyurusunu yaparak desteklediği projemiz Mart ayından bu yana katılımcılar tarafından büyük bir heyecanla takip ediyor.

Türkiye Satranç Öğreniyor Adım-2 Projesi Orta Seviye Dersleri, her ayın ilk iki haftalık döneminde Eğitim Kurulumuz tarafından Zoom programı üzerinden online olarak düzenlenen, başlangıç düzeyinde satranç derslerini içeren Türkiye Satranç Öğreniyor Projemizin devamı niteliğinde olacaktır.

19 – 27 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek projenin 2. adımı, orta seviye satranç derslerini içerecek ve yine Zoom programı üzerinden online olarak gerçekleşecektir.

Derslere satranç sporunda kendini geliştirmek isteyen 18 ve üstü, başlangıç düzeyinde satranç bilgisine sahip Türkiye Satranç Federasyonu’nun vizeli sporcu lisansına sahip olan herkes katılabilecektir.

  • Haziran ayı kayıtları bin kişi ile sınırlıdır. 

ders program