Mobile menu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kampanyası: “Türkiye ve Satranç için Hayalim”

1000x600px 2Türkiye Satranç Federasyonu olarak, Ramazan ayının da yaşattığı tüm güzel duygularla dünyaya yine dostluk, kardeşlik mesajlarının verileceği, satrancın ruhunu içinde yaşatacağımız “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kutlama programı yapıyoruz.

Ve çok güzel bir kampanyada buluşuyoruz. Biz bu ülkede satranç sporunda hedefleri, hayalleri büyüttük.

Bu kampanya ile de 7’den 70’e herkesi yine çok özel bir günde TÜRKİYE ve SATRANÇ için buluşturacağız. Tek yürek, tek ses olacağız.

Hayallerimizi, hedeflerimizi büyüteceğiz.

Birbirimize güç vereceğiz.

Güzellikleri, umutları çoğaltacağız.

Kampanyamızın adı: “TÜRKİYE VE SATRANÇ İÇİN HAYALİM”

Sloganımız; “HAYALLERİMİZİ, YARINLARIMIZI BÜYÜTÜYORUZ”

“TÜRKİYE VE SATRANÇ İÇİN HAYALİM” KAMPANYASI NELERİ KAPSIYOR

Kampanyada tüm çocuklar bir hafta boyunca Türkiye ve satranç sporundaki hayallerini, hedeflerini sosyal medyadan paylaşacaklar.

 

Ve tabii sadece çocuklarımız değil, Türkiye’ye ve satranç sporuna gönül vermiş herkes en güzel duygularını paylaşacak.

Türkiye İçin Hayalim; …..

Satranç İçin Hayalim; …..

KAMPANYA HASHTAGLERİ:

#TürkiyeİçinHayalim

#SatrançİçinHayalim

KAMPANYA SÜRESİ: “TÜRKİYE VE SATRANÇ İÇİN HAYALİM” adlıkampanyamız 21 Nisan tarihinde başlayacak ve bir hafta boyunca hayata geçireceğiz.

NASIL KATILACAKSINIZ?

  • Çocuklarımızın, büyüklerin, 7’den 70’e herkesin katılabileceği kampanyada; Türkiye için, satranç için hayaller, gelecek hedeflerin aktarıldığı 1 dakikalık videolar çekecekler.
  • Videoda “Türkiye İçin Hayalim” diyerek, ardından “Satranç İçin Hayalim” diyerek mesajlar aktarılacak. Video kampanya sloganımız “HAYALLERİMİZİ, YARINLARIMIZI BÜYÜTÜYORUZ” ile sona erecek.
  • Çocuklarımız videoları Türk bayrakları, bayraklı tişörtler ya da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yansıtacak materyaller ile çekecekler.
  • Çekilen videoları çocuklarımız kendi ya da aile büyüklerinin Facebook, Instagram, Twitter hesaplarından Türkiye Satranç Federasyonu’nu etiketleyerek paylaşacaklar.
  • Tüm paylaşımlarda #TürkiyeİçinHayalim #SatrançİçinHayalim hashtagleri kullanılacak.

ADIM ADIM KAMPANYAYA NASIL KATILABİLİRSİNİZ

  • İlk önce çekim yapılacak alanı belirleyeceğiz. Evimizdeki en sevdiğim yer, en sevdiğimiz köşe olabilir. Balkonumuz varsa, manzaramız güzelse, evimizin bahçesi varsa ya da neresini isterseniz oraları tercih edebilirsiniz.
  • Elinizde bayrağınız, üzerinizde tişörtünüz, balonlar ya da da arka fonda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konsepti olabilir. (Bunların hepsi tercihe bağlı. Özel olarak bir şey satın almanıza gerek yok. Sadece siz de olsanız da yeterJ)
  • Video çekmeden önce “Türkiye İçin Hayalim Nedir”, “Satranç İçin Hayalim Nedir” diye düşünmek daha etkileyici sonuçlar çıkarabilir.
  • Videoyu çekmek için aile büyüklerinden yardım istenebilir. Kamera ya da cep telefonu ile video anne, baba, kardeşler, büyükbaba, büyükanne tarafından çekilebilir.
  • Videoda kampanya mesajları verilirken ailenin hep birlikte bir konsept planlaması da çok güzel fikirler ortaya çıkarabilir.
  • Ne isterseniz, içinizden nasıl gelirse, duygularınızı nasıl en iyi anlatacaksanız videoyu öyle çekin. Çünkü bu sizin videonuz, sizin hayalleriniz olacak.
  • Paylaşımlarınızda #TürkiyeİçinHayalim #SatrançİçinHayalim hashtaglerinin kullanılması ve Türkiye Satranç Federasyonu’nun sosyal medya hesaplarının etiketlenmesi videoların federasyonumuzun hesaplarında yayınlanmasını kolaylaştıracaktır.
  • “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” bizim en özel en güzel günlerimizden biri. O gün de videomuzu tekrar paylaşarak 23 Nisan coşkusunu hep birlikte hissedebiliriz.
  • Biz araya gelemesek de okullarımızda hep birlikte olup 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayamasak da, sosyal medyada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklarımızla, 23 Nisan ruhunu yüreğinde taşıyan herkesle beraber kutlayabileceğiz.

“ÇOK BÜYÜK BAYRAM BU BAYRAM, HERKESE KUTLU OLSUN!”

KAMPANYA İLETİŞİM BİLGİLERİ

Kampanya hakkında bilgi almak, kampanya videolarını göndermek için iletişim bilgilerimiz ise şöyle:

Mail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

UNUTMAYIN; KATILIM İÇİN YAŞ SINIRI YOK!

TÜRKİYE İÇİN, SATRANÇ İÇİN HAYALLERİNİZİ PAYLAŞMAYA,

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUSUNU YAŞAMAYA VAR MISINIZ?

 

1000x600px 2

1000x600px 1