Mobile menu

FEDERASYONUMUZDAN EĞİTİM KULÜPLERİMİZE ÖNEMLİ DESTEKLER

yonetim kurulu toplants 6Federasyonumuz, tüm Dünya’yı ve ülkemizi etkisi altına alan COVID-19 Pandemi sürecinde eğitimlerine ve faaliyetlerine ara vermek zorunda kalan eğitim kulüplerimizin yeni normalleşme döneminde şartlarını iyileştirmek için bir dizi çalışmalara imza atıyor.

İKTİSADİ İŞLETME DESTEĞİ

İktisadi işletmemiz ve kulüplerimiz arasındaki köprüyü daha da güçlendirmek için Federasyonumuz tarafından hayata geçirilen yeni uygulama ile federasyonumuzun iktisadi işletmesinden yapılan alışverişlerden kampanyamıza dahil olan kulüplerimize puan biriktirme usulüyle destek verilecektir.

EĞİTİMLER

Kulüplerimizin kurumlar tarafından açılan projelerden haberdar ve bilgi sahibi olmaları için duyurularımız ve bu projelerden destek almaları için 14 Temmuz günü kulüp temsilcilerimize verdiğimiz proje yazım eğitimi gibi çalışmalarımız devam edecektir.

MADDİ DESTEK

Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu kararına göre belirlenen kriterleri taşıyan 150 eğitim kulübümüze bin TL’lik maddi destek yardımı yarın sabahtan itibaren verilmeye başlanacaktır. Aynı zamanda eğitim kulüplerimize ve il temsilciliklerimize temassız ateş ölçer ve maske de 20 Temmuz Pazartesi günü gönderilmeye başlanacaktır.

Türkiye Satranç Federasyonu olarak Eğitim kulüplerimizin bu zorlu sürecin ardından yollarına sıkıntısız bir şekilde devam etmesi ve eğitimlerini en iyi şekilde sürdürmesi bizler için çok kıymetlidir. Yeni normalleşme dönemi ile birlikte kulüplerimizdeki faaliyetlerimizi ve turnuvalarımızı hayata geçirmeye başlayacak, bu vesileyle önümüzdeki süreçte kulüp temsilcilerimizle sık sık bir araya geleceğiz.

Türkiye Satranç Federasyonu çatısı altında bizler her zorluğun üstesinden birlik ve beraberlik içerisinde gelecek kocaman bir aileyiz.

Kıymetli Kulüp Temsilcilerimiz,

Federasyonumuz tarafından maddi destek verilecek Eğitim Kulüplerimiz aşağıda yer alan kriterlere göre belirlenmiştir.

  • 2018 – 2019 Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi Eğitim Kulüpleri
  • 2018 – 2019 Türkiye Satranç Birinci Ligi Eğitim Kulüpleri
  • 2018 – 2019 Türkiye Satranç İkinci Ligi Eğitim Kulüpleri
  • 2018 – 2019 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası 2. Lige Çıkan Eğitim Kulüpleri
  • 2019 - 2020 Kulüpler İl Yöre Yarışmaları ve Küçükler Yıldızlar Takım İl Yarışmalarına katılan, yapılmayan illerde katılmak için başvuru yapan Eğitim Kulüpleri,
  • 2019 – 2020 sezonunda Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonasına doğrudan katılım hakkı olan eğitim kulüpleri