Mobile menu

2020 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Milli Takım Havuzu Genel Kampı

iconhaber2020 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Milli Takım Havuzu Genel Kampı 11-17 Temmuz 2020 tarihleri arasında internet üzerinden online olarak yapılacaktır.

Kamp kayıt başvuruları tamamlanmıştır.

KAMP PROGRAMI       SEMİNER PROGRAMI

 

ÖNEMLİ !!! Kampımız Microsoft Teams uygulamasında online olarak yapılacağı için sporcularımızın uygulamaya bağlanacağı sisteme tanıtılacak bir mail adresi gerekmektedir. 

Teams İndir

Dersler Microsoft Teams programı üzerinden yapılacaktır. Bu nedenle katılımcıların bu programı daha önceden indirmeleri ve kurmaları önem taşımaktadır. Microsoft Teams'e katılabilmeniz için kayıt sırasında verdiğiniz mail adresine(online kampta sisteme tanımlanacak mail adresi) bir davetiye iletilecektir. Bu davetiye linki aracılığı ile Microsoft Teams'e bağlanabilmeniz mümkün olacaktır.

Mail hesaplarınız Microsoft dışı hesaplar (@yahoo.com, @gmail.com vb) ise ilk bağlantı sırasında Microsoft hesabı oluşturmanız istenecektir. Burada oluşturacağınız hesap ile teamse bağlanabileceksiniz.

Microsoft Hesabınız Yoksa İzlenecek Adımlar

Microsoft hesabına sahipseniz (@hotmail.com, @outlook.com vb) gelen davetiye linkini tıklayarak teamse katılabileceksiniz. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan birisi daha önce bu hesaplarınızla teamse bağlanmış iseniz karşınıza bağlanmak istediğiniz teams organizasyonunda Türkiye Satranç Federasyonu'nu seçmeniz olacaktır.

Microsoft Hesabınız Varsa İzlenecek Adımlar

Kesinleşecek katılımcı listesinin ardından katılımcılar kayıt sırasında belirtmiş oldukları e-posta adresleri ile dahil olacakları gruplara ekleneceklerdir. 

Kamp başlamadan önce dahil olduğunuz ekipleri kontrol etmenizi önemle hatırlatırız.

Kamplara katılamama durumunda mazeret dilekçenizi iletmeniz gerekmektedir.

 

2020 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Milli Takım Havuzu Genel Kampına hak kazanan sporcular;

Küçükler Kategorisi Sporcu Listesi 
Yıldızlar Kategorisi Sporcu Listesi

Küçükler ve Yıldızlar Kampına Doğrudan Katılım Kriterleri ile Hak Kazanan Sporcu Listesi 

Küçükler ve Yıldızlar Kampına Özel Grup Kriteri ile Hak Kazanan Sporcu Listesi 

2020 Yılı Küçükler ve Yıldızlar Milli Takım Havuzu'na Doğrudan Katılım Kriterleri

2020 Yılı Küçükler ve Yıldızlar Özel Grup Kriterleri