2024/3 Antrenör Temel Eğitim Sınavı Duyuru

d535e1ba-c9b0-4e84-8b3d-01a26e503f8c       Antrenör EÄŸitim Sistemi Temel (Teorik) ve Uygulama EÄŸitimi olarak 2 aÅŸamadan oluÅŸmaktadır.

    Temel EÄŸitim uzaktan eÄŸitim modeli ile Anadolu Ãœniversitesi Sürekli EÄŸitim Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi bünyesinde yürütülmektedir. Temel EÄŸitim baÅŸvuruları 23 Eylül - 04 Ekim 2024 tarihleri arasında e-Devlet Kapısı-GSB-Spor Bilgi Sistemi üzerinden gerçekleÅŸtirilecektir. BaÅŸvurularını yapan adayların belirtmiÅŸ oldukları e-posta adresine referans numarası iletilecektir. Antrenör temel eÄŸitim ve kayıt yenileme (bütünleme) sınav ücreti ödemelerini referans numaraları ya da Türkiye Cumhuriyeti VatandaÅŸlık numaraları ile  23 Eylül 2024 tarihinden itibaren, 4 Ekim 2024 saat 17:00' a kadar Ziraat Bankası Åžube/Atm ve Mobil (Kurumsal Ödemeler/Gençlik ve Spor Bakanlığı Kursiyer ödemeleri) ödeme kanallarından gerçekleÅŸtirebilecektir. Temel EÄŸitim baÅŸvuru ücretleri ilk kayıt için 750 TL, bütünleme baÅŸvuruları için 500 TL'dir.

       Temel EÄŸitimde dijital kitapların yanı sıra,  iÅŸitsel ve görsel olarak tüm  e-öğrenme materyalleri adayların hizmetine sunulacak olup Anadolu Ãœniversitesi/e-Kampüs eÄŸitim sistemi  üzerinden eriÅŸim saÄŸlanabilecektir. Temel EÄŸitimde baÅŸarılı olan adaylar ilgili federasyonca açılacak olan uygulama eÄŸitimine katılarak uygulama eÄŸitimi ve sınavından baÅŸarılı olmaları halinde antrenör belgelerini alabileceklerdir.

Temel eÄŸitim ve sınavından baÅŸarısız olarak bütünlemeye kalan adayların baÅŸarısız oldukları modüllerden, ilk kayıt tarihinden itibaren iki yıl içerisinde yapılacak sınavlara tekrar girebilme hakkı vardır. Daha önceki temel eÄŸitim sınavlarından baÅŸarısız olan adaylar için kayıtlar 23 Eylül - 04 Ekim 2024 tarihleri arasında  e-Devlet Kapısı-GSB-Spor Bilgi Sistemi üzerinden kayıt yenileme(bütünleme) baÅŸvuruları alınacaktır. Bütünlemeye kalan adayların e-Kampüs sistemi içerisinde yer alan eÄŸitim materyallerine eriÅŸimi devam edecektir.

BaÅŸvuruları onaylanan tüm adayların 14 Ekim – 15 Kasım 2024 tarihleri arasında Anadolu Ãœniversitesi Aday Ä°ÅŸlemleri Sistemi'ne (http://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/) giriÅŸ yaparak sınav kaydı oluÅŸturması gerekmektedir. Sınav kaydı oluÅŸturmak için herhangi bir ücret talep edilmeyecektir. Anadolu Ãœniversitesi aday iÅŸlemleri sistemi üzerinden sınav kaydı yapmayan kursiyerler sınava katılamayacaktır.

2024/3 dönemi sınav tarihi olan 29 Aralık 2024 günü tüm adayların sınavları gerçekleştirilecektir.

Antrenör temel eğitim sınavına katılacak adaylara başarılar dileriz.

ders program