Mobile menu

Karaman Kurumlar Arası Takım Turnuvası

img 0267Karaman İl Temsilciliği 17 – 21 Mart 2015 tarihleri arasında İldeki resmi kurum ve kuruluşların, sivil toplum örgütlerinin ve diğer kurumların takım halinde yarışacakları "Kurumlar Arası Takım Satranç Turnuvası düzenliyor.

Karaman Kafe Gümüş Fil'de (Vakıfbank yanı) akşamları yapılacak turnuvada yarışacak sporcular için yaş ve cinsiyet sınırı olmayacak. Kurum takımları en az 3, en fazla 6 sporcudan oluşacak.

Turnuvaya katılacak takımların listelerini (sporcu adı, soyadı, TC, doğum tarihi/ay-gün) aşağıdaki katılım formuna uygun şekilde hazırlayıp 16 Mart saat 17.00'ye kadar Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. ve Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adreslerine mail atmaları gerekmektedir. Listelerde takım isimleri belirtilecektir.

Listelerde sporcular önce ELO sonra UKD ve UKD' siz olmak üzere yazılmalıdır. Ana liste bildirimindeki sporcuların sırası turnuva bitimine kadar değiştirilemez. Sıralama, takım kuvvet derecesine göre yapılacaktır.

Kurumlar arası takım turnuvasına katılacak sporcuların 2014/2015 vizeli TSF lisansına sahip olması gereklidir. Sporcular hamle yazılımını (notasyon) bilmek zorundadır.

Turnuva Programı - Katılım Formu