Mobile menu

Bodrum'dan Turnuva Haberleri

En 32 Aralik 1
Bodrum Karia Rotary Kulübü "En İyi 32" Aralık Ayı Satranç Turnuvası


28-29 Aralık 2013 tarihlerinde Avenue Bodrum AVM' de gerçekleştirilen turnuvaya toplamda 26 sporcu katıldı. Büyük çekişme içinde geçen turnuvada, dereceler son maçın tamamlanması ile belirlenebildi. Bodrum'da her ay düzenlenmekte olan turnuvalara çocuklarını getiren velilerimize Bodrum Satranç İlçe Temsilciliği tarafından teşekkür belgeleri verildi.

Turnuvada dereceye giren sporcular; 1- Atilla Gürmen, 2- Deniz Çağan Çevik, 3- Olcay Avan, 4- Mehmet Çağatay Çevik, 5- Atilla Dülger, 6- Abdullah Murat Çakır, 7- Kaan Yılmazer, 8- Barış Acar ödüllerini Bodrum Karia Rotary Kulübü adına Aliye Muslu ve Levent Obalar'dan aldılar.

2012-2013 Sezonu "En İyi 32″ Turnuvaları Ödül Töreni

Bodrum karia Rotary Küulübü En İyi 32 Aralık ayı satranç turnuvası ödül törenin ardından saat 18:00′de "2012-2013 Sezonu "En İyi 32″ Turnuvaları" Ödül Töreni yapıldı.

En İyi 32 Turnuvaları Sezon ödülleri için En az 8 turnuvaya katılan sporcuların turnuva sonuçlarının hesaplaması ile yapılan derecelendirmede; 1- Atilla Gürmen, 2- Mehmet Çağatay Çevik, 3- Deniz Çağan Çevik, 4- Olcay Avan, 5- Onur Şahin , 6- Arif Doğuhan Erkin, 7- Okyanus Saruhanoğlu, 8- Efe Sanlı 9- Başak Acar, 10- Barış Acar ödüllerni Bodrum karia Rotary Kulübü adına Aliye Muslu ve Levent Obalar'dan aldılar.

En32 Sezon Odul 2

Bodrum Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligleri

Bodrum çocuk Liginde 16 takımda toplamda 85 sporcu mücadele ediyor. İlk Dört turun en çekişmeli mücadelesi Ted Bodrum Koleji Pardus takımı ile Sıkı Dostlar takımı arasında gerçekleşti. Karşılaşmadan galip ayrılar Sıkı Dostlar takımı ( Arif Doğuhan Erkin, Efe Sanlı, Kaan Yılmazer, Melda Sağol) 8 Maç puanı ile ilk sırada, 6 Maç puano ile Ted Bodrum Koleji Pardus Takımı ikinci sırada ( Barış Acar, Başak Acar, Deniz Özaydın, Mert Dülger), 5 Puanlı 5 takım içerisinde Kardeşler takımı (Can Akanöz, Hüseyin Özadenç, Mustafa Gülcü, Mert Özadenç) üçüncü sırada yer alıyor.

4 Takım yer aldığı toplamda 21 sporcunun mücadele ettiği yıldızlar liginde, Bodrum Merter Koleji Yıldızlar Takımı 8 takım puanı ile ilk sırada yer alıyor. Bodrum kalesi 6 takım puanı ile 2 sırada, üçüncülük mücadelesi Ted Bodrum Koleji Karia takımı ile Farilya satranççıları arasında 5-6 Nisan tarihlerinde devam edecek.

Bodrum Cocuk Yildizlar 3

Bodrum Karia Rotary Kulübü "En İyi 32" Ocak Ayı Satranç Turnuvası

11-12 Ocak 2014 tarihlerinde Avenue Bodrum AVM' de gerçekleştirilen turnuvaya toplamda 22 sporcu katıldı. Derecelerin son turda belirlenebildiği turnuvada 10 yaş altında turnuvayı en üst sırada tamamlayan ilk üç sporcuya ayrıca madalya verildi. Kaan Yılmazer, Deniz Özaydın başarılı performanslarını Ocak ayı turnuvasında da sürdürdüler.

Turnuvada dereceye giren sporcular; 1- Efe Sanlı, 2- Olcay Avan, 3- Kaan Yılmazer, 4- Abdullah Murat Çakır, 5- Okyanus Saruhanoğlu, 6- Deniz Özaydın, 7- Deniz Çağan Çevik, 8- Arif Doğuhan Erkin ödüllerini Bodrum Karia Rotary Kulübü adına İlçe Temsilcisi Atilla Gürmen'den aldılar. 10 Yaş altı kategorisinde 1- Arhan Koca, 2- Arda Uzgur, 3- Utku Oğuz Bölükbaşı madalyalarını Avenue Bodrum AVM adına Seyra Özcaner'den aldılar.

En 32 Ocak 4