Mobile menu

Yalova Cumhuriyet Kupası Sponsorluk Antlaşması İmzalandı

IMAG1848 300 x 169
1-2-3- Kasım 2013 tarihleri arasında yapılacak olan Cumhuriyet Kupası ödülü sponsorluk antlaşması Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde yapılan törenle imzalandı. Törende Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Cengiz Mete Yalova Satranç İl Temsilcisi Nezir Uyrun ve ödül sponsor firma Yalova Önder Dershanesi Sahibi ve Müdürü İsmail Hakkı Türk hazır bulundular. Yapılan ödül sponsoruk antlaşmasına göre ödül sponsoru Önder Dershanesi takriben 20.000 TL değerinde öğretim bursu verecek.

12 yaş ve altı ile 18 yaş ve altı kategorilerinde verilecek ödüle göre turnuvayı 1. bitiren sporculara %100 ikinci bitiren sporculara %75 ve üçüncü bitiren sporculara ise %50 ve turnuvayı bitiren tüm sporculara ekstra %10 Dershane Öğretim bursu verilecek. Geçen sene de yapılan turnuvada yine Önder Dershanesi 13000 TL değerinde öğretim bursu vermişti. Törende kısa bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Mete bu tarz sponsorlukların satranç sporuna daha büyük rekabet ve kalite getireceğini dile getirerek teşekkürlerini iletti.

Yalova Satranç İl Temsilcisi Nezir Uyrun yaptığı kısa konuşmada amaçlarının Yalova'da satranç sporunu her eve sokmak olduğunu ve daha çok ödüllü turnuvalar yapıp ulusal bir turnuva yapmak istediklerini dile getrdi ve katkıda bılunan herkese teşekkürlerini iletti. Önder Dershanesi Müdürü İsmail Hakkı Türk de geçen sene yapılan organizasyondan çok memnun kaldıklarını ve bu sene hiç düşünmeden tekrar ödül sponsoru olduklarını ve gelecek sene ödülü daha da büyüteceklerini dile getirdiler. Yalova Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası 1-2-3- Kasım 2013 tarihinde Yalova Gaziosmanpaşa İlk ve Ortaokulu Spor Salonunda düzenlenecektir.