Mobile menu

4.Uluslararası Gebze Belediyesi Kurtuluş Hamlesi Turnuvası

gebze afis 20134.Uluslararası Gebze Belediyesi Kurtuluş Hamlesi Satranç Turnuvası 03-06 Ekim 2013 Tarihlerinde Gebze Spor Salonu'nda yapılacaktır. Kayıtlar yarışma sayfası üzerinden online yapılacaktır.

http://kurtulus.tsf.org.tr/

7 tur üzerinden 90 dk,30 sn eklemeli tempo ile gerçekleşecek olan turnuvada toplam 26.000 TL ödül dağıtılacak. Turnuva katkı bedeli açık kategori için 35 TL, 12 yaş altı kategori için 10 TL'dir.
Toplam 10 sporcunun (Bir ülke federasyonundan en çok 2 sporcu) tam pansiyon konaklaması Organizasyon tarafından karşılanacaktır.

Turnuva için Türkiye Satranç Federasyonu Harran, Palandöken ve Güneydoğu Anadolu Bölge Temsilciliklerine bağlı toplam 18 ilden gelecek birer sporcunun konaklaması Kocaeli GHSİM tarafından karşılanacaktır. Bu kontenjandan faydalanmak isteyen sporcular bulundukları ilin Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüklerine başvuracaklardır. Ayrıca yarışma sayfasına online kayıt yaptıracaklardır. Davet edilecek sporcuların konaklaması (İzmit Uluslararası Gençlik Merkezinde) ve 03-06 Ekim tarihlerinde her gün İzmit-Gebze ulaşımları (Yaklaşık 50 dakika) Kocaeli GHSİM tarafından karşılanacaktır.Turnuva katkı bedeli(35 TL), kahvaltı dahil yemek giderleri, bulundukları ilden İzmit'e geliş ve gidiş masrafları sporcuların kendileri tarafından karşılanacaktır.