Mobile menu

GAP Cheetos Çocuk Gelişim Merkezleri Takım Turnuvası

Toplu foto
GAP Cheetos Çocuk Gelişim Merkezleri Takım Satranç turnuvasının ilki Kilis'te tamamlandı. İki gün süren turnuvanın Başhakemliğini Ulusal Hakem, Kilis Satranç İl Temsilcisi Yalçın Gergeroğlu yaptı. Turnuva hem Çocuk Gelişim Merkezleri hem de Kilis satrancı için bir ilki taşıyor. Kilis'te ilk defa bölgesel çapta 7 ilden 9 takımın katılımı ile bir satranç turnuvası düzenlenmiş oldu. GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkan Yardımcısı Mustafa Kölmek ve Kilis Vali Yardımcısı Ahmet Karatepe turnuvanın kapanışında kısa birer konuşma yaptılar.

Başkan Yardımcısı Kölmek, ilkini düzenlediğimiz takım satranç turnuvasının gelecek yıllarda diğer illerdeki Çocuk Gelişim Merkezleri tarafından da yapılacağını, bunu bir gelenek şeklinde devam ettireceklerini söyledi. Ayrıca üç gün boyunca çocukları çok güzel şekilde ağırlayan organizasyon yetkililerine teşekkür etti.

Vali Yardımcısı Karatepe, satrancın bir zihin sporu olduğunu ve satrançla uğraşan çocukların derslerinde de daha başarılı olduklarının bir gerçek olduğunu belirterek, turnuvanın Kilis'te gerçekleştirilmesinde emeği geçen Kilis Çocuk Gelişim Merkezi sorumlularına ve Satranç İl Temsilcisine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, dereceye giren takımlara ödülleri GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkan Yardımcısı Mustafa Kölmek ve Kilis Vali Yardımcısı Ahmet Karatepe tarafından verildi.

BİRİNCİ BATMAN GAP CHEETOS

Kilis GAP Açılış Hamlesi

Kilis GAP Cheetos 1

ÜÇÜNCÜ KİLİS GAP CHEETOS

İKİNCİ NUSAYBİN GAP CHEETOS