Mobile menu

Tatvan Gençlik Haftası Satranç Turnuvası

Ödül toplu
16-19 Mayıs 2013 tarihleri arasında Bitlis/Tatvan'da düzenlenen Tatvan Gençlik Haftası Satranç turnuvası bölgede ulusal düzeyde yapılan ilk turnuva özelliğini taşımaktaydı. Turnuvaya Şırnak, Mardin, Siirt, Van, Diyarbakır ve Kahramanmaraş illerinden farklı kategorilerde sporcular katıldı.

Kapanışta konuşma yapan Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven, Gençlik Haftası kapsamında Ulusal düzeyde düşünülen turnuvanın coşkuyla tamamlandığını ve turnuvanın her aşamasında destek olan bütün görevlilere ve Türkiye Satranç Federasyonu tarafından görevlendirilen Ulusal Hakemlerimize verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim" dedi.

Turnuva Başhakemi Mardin Bölgesi Ulusal Hakemi Abdurrahim Akdağ ve Gözlemcisi Kilis Bölgesi Ulusal Hakemi Yalçın Gergeroğlu'na turnuva anısına Spor İl Müdürü Güven tarafından plaket takdim edildi.

Daha sonra konuşma yapan, Tatvan Kaymakamı Murat Erkan turnuvaya ilk olması sebebi ile önem verdiklerini, bundan sonra ki yıllarda da farklı olanaklarla geniş katılımlı olarak devam ettireceklerini söyledi. Ayrıca Satranç sporunu çocuklarımızın ve gençlerimizin sokaktaki kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için önemli bir araç olarak gördüklerini bunun için de Tatvan da geniş kitlelere yaymak amacında olduklarını belirtti.

Kategorilerinde dereceye giren sporculara ödülleri sırası ile;

D Kategori: Gençlik Ve Spor Bakanlığı Temsilcisi Mustafa Güneş tarafından verildi.

C Kategori: Tatvan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mazlum Koca tarafından verildi.

B Kategori: Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven tarafından verildi.

A Kategori: Tatvan Kaymakamı Murat Erkan tarafından verildi.

A Kategori Ödüller

B Kategori Ödüller

C Kategori Ödüller

D Kategori Ödüller

Kaymakam Konuşma

Plaket 1

Plaket 2

Spor İl Müdürü Konuşma

Turnuva görevli hakemler