Mobile menu

Kilis'te Önemli Temaslar

kucukKilis İl Temsilcisi Yalçın Gergeroğlu, Kilis ilinde yeni göreve başlayan İl Hakem Kurulu ve İl Düzenleme Kurulu üyeleri ile birlikte 26 Mart 2013 tarihinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde ve Kilis 7 Aralık Üniversitesinde çeşitli temaslarda bulundu.

İlk olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı ile görüşmelerde bulunan kurullar, Kilis ilindeki faaliyetler ve gelecekte yapılması düşünülen çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.  Ayrıca son yapılan lisanslarla birlikte ildeki en fazla sporcu sayısına sahip spor branşının satranç olduğu belirtildi. Toplantıya GHSİM Spor Şube Müdürü Osman Öztürk de katıldı. İl Müdürü Arkaltı yeni kurullarda görev alanlara başarı dileklerinde bulundu. Günün anısına Remzi Arkaltı'ya satranç takımı ve Mavikale dergisi hediye edildi.

7Aralik Genel Sekreter Yrd.1

Sonrasında Kilis 7 Aralık Üniversitesi Genel Sekreter Yrd., Spor, Kültür ve Sağlık Daire Başkanı ve 7 Aralık Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Can ile görüşmelerde bulunan kurullar, Kilis'teki faaliyetler hakkında kısa bilgiler verdi. Sonrasında üniversite bünyesinde yapılması düşünülen çalışmalar ve organizasyonlar hakkında karşılıklı fikir alış verişlerinde bulunuldu.

Mehmet Ali Can da satrancın üniversite bünyesinde aktif olarak yer bulmasından mutluluk duyacağını, üniversitede satranç kursları açılabileceğini ve bunun için her türlü desteği verebileceklerini söyledi. Ayrıca ilk olarak Rektörlük Kupası spor oyunları içerisinde satranç turnuvası çalışmaları yapılabileceğini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Ali Can'a günün anısına satranç takımı ve Mavikale dergisi hediye edildi.

7Aralik Genel Sekreter Yrd.2

7Aralik Genel Sekreter Yrd.3

GHSIM 2