Mobile menu

Kütahya - Gediz Çocuk ve Yıldızlar Ligi Takım Turnuvası

kucukKütahya Gediz İlçesi Çocuk ve Yıldızlar Ligi Takım Satranç Turnuvası 16-17 Mart 2013 tarihlerinde gerçekleştirildi. Gediz İlçe Temsilcisi Abdülmecit Şahap ve Kütahya İl Temsilcisi M. Emin Erdoğmuş'un yaptığı teknik toplantının ardından başlayan müsabakalar Pazar günü sonuçlandı.

Kategorilerinde şampiyon olan takımlar ve sporcular, kupa ve madalyalarını satranç sevgisi herkesçe bilinen Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'nun elinden aldılar. İkincilerin kupa ve madalyalarını İlçe Emniyet Müdürü Hacı Çağlar, üçüncülerin kupa ve madalyalarını ise Kütahya Satranç İl Temsilcisi M. Emin Erdoğmuş takdim etti.

GEDİZ TOPLU MADAL-6

Törene katılamayan Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmet Ali Sarıoğlu gönderdiği mesajda, satrancın Kütahya'da yaygınlaşabilmesi ve gelişebilmesi için her türlü desteği vereceğini belirtti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fikri Çetinkaya, Dayınlar İlkokulu Müdürü Nazmi Önal ve ev sahibi okul Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hasan Gök de ödül töreninde hazır bulundular.

YARIŞMA ANI-3

Gediz Kaymakamı Çorumluoğlu, tüm sporcu, veli ve antrenörlere katılımları için, turnuvada emeği geçen İl temsilcisi M. Emin Erdoğmuş, turnuva hakemleri İbrahim Okursoy, Hasan Altaş, A. Metin Erhan ve Addülmecit Şahap'a ise katkıları için teşekkür etti.

GEDİZ KAYMAKAM KUPA- VERDİT-5

KÜÇÜKLER TAKIM SIRALAMA    KÜÇÜKLER MASA DERECELERİ

YILDIZLAR TAKIM SIRALAMA    YILDIZLAR MASA DERECELERİ