Mobile menu

Tekirdağlı sporcu Esma Doğa Duran şampiyonluk beratını aldı

esmakucuk2013 Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası 9 yaş kızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan Esma Doğa Duran, Türkiye Satranç Federasyonu tarafından hazırlanan "Şampiyonluk Beratını", Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu'dan aldı. Tatlısu, başarısında payı olan ailesi ve antrenörüne teşekkür ederek, minik şampiyon Esma Doğa Duran'ı kutladı.

İl Temsilcisi Mehmet Vardar, 2013 Küçükler Satranç Şampiyonası sonucunda ulusal takım havuzuna 8 sporcu vermenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını; ayrıca Esma Doğa Duran'ın 6-14 Mayıs 2013 tarihlerinde Yunanistan'da yapılacak Dünya Okullar Arası Satranç Şampiyonasında ülkemizi temsil edeceğini belirtti.

esma2

İl Müdürü Ali Osman Tatlısu; Tekirdağ ilindeki aktif lisanslı sporcu sayısının en çok satranç sporunda olduğunu belirterek bundan çok mutlu olduğunu ve her türlü desteğin verileceğini belirtti. Yarışmaların daha kaliteli ortamlarda yapılabilmesi için alt yapı ve salon ihtiyaçlarının en kısa sürede tamamlanacağı müjdesini verdi.

esma1

esma3