Mobile menu

Serkan Yeke İstanbul Şampiyonu

 

  

Atatürk'ün Doğumunun 125. Yılı İstanbul Birinciliği son turunda müthiş bir heyecan ve rekabete sahne oldu. 4 sporcunun önde başladığı son turda Serkan Yeke ve Hakan Yaramış rakiplerini yenere 7,5 puana ulaştılar. Averaj ile Hakan Yaramış'ın Önüne Geçen Serkan Yeke Kupanın sahibi olurken 2006 İstanbul Birincisi ünvanına da kavuştur. Bugün oynanacak son turun ardından belirlenecek sıralamada ilk 3 dereceyi alan sporculara Kupa ve Madalyanın yanı sıra Para ödülü ve Us Satranç ahşap ve profesyonel satranç takımları verilecektir.

Bayanlar birinciliğinde ise dün oynanan son turun ardından Melodi Dinçel 6,5 puan ile birinci, Hülya Pehlivanlar 5,5 puan ile ikinci ve Sibel Gökırmak 5 puan ile üçüncü oldu.

Yarışma süresince Satranç Reklamı İstanbul Metrosundaki çeşitli plasma TV'lerde gösterilmekte. Salon girişinde ise Sürekli reklamın bulunduğu bir Plasma ve 1 metre x 2 metre boyutlarında satranç turnuvası afişi bulunuyor. Bu sayede satranç günde 600.000 kişinin gözünün önünde bulunuyor.

Yarışmanın Ödül töreni 19 Temmuz Çarşamba günü saat 17:30'da Taksim Metro Konferans salonunda yapılacaktır.

9. ve son tur 18 Temmuz Salı günü saat 19:00 da başlayacak ve ilk 5 masa Atatürk Stadyumundan canlı olarak yayınlanacaktır.

Fotoğraf Galerisi

Sıralama ve Diğer bilgiler haberin devamında...

İSTANBUL BİRİNCİLİĞİ SONUÇ VE EŞLENDİRMELERİ

GENEL
SPORCULAR
1. TUR SONUÇLAR
2. TUR SONUÇLAR
3. TUR SONUÇLAR
4. TUR SONUÇLAR
5. TUR SONUÇLAR
6. TUR SONUÇLAR
7. TUR SONUÇLAR
8. TUR SONUÇLAR
9. TUR SONUÇLAR


SIRALAMA
CROSS TABLE
ELO RAPORU

BAYAN
SPORCULAR
EŞLENDİRME/SONUÇLAR

SIRALAMA
CROSS TABLE