Mobile menu

Silifke'de Ödüller Sahiplerini Buldu

Silifke Belediyesi Faruk Özdüzenciler Gençlik Merkezi tarafından Atatürk’ü Anma Haftası etkinlikleri içerisinde düzenlenen satranç turnuvasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Haftası etkinlikleri içerisinde Silifke Belediyesi,  Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve TSF Silifke Temsilciliği tarafından ortaklaşa düzenlenen satranç turnuvası ödül töreni Faruk Özdüzenciler Gençlik Merkezi’nde yapıldı.

Afacanlar, minikler ve yıldızlar olarak 3 kategoride toplam 75 sporcunun katıldığı turnuvada gurubunda ilk üçe girenlere başarı belgesi ve kupa verildi. Komitede görev alan Gençlik Spor İlçe Müdürü Kamil Acar, TSF Silifke Temsilcisi Mehmet Coşkun, Başhakem Mehmet Dinç ve TSF İl Temsilcisi Ömer Faruk Ercan’a ise paketlerini Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Çelik’in elinden aldılar.

Turnuva sonunda yıldızlar dalında dereceye giren Yiğitcan Keseroğlu, Alihan Berk Şahin, Erdem Vural,  Mustafa Korkmaz ve Nefise Çakır’a başarı belgesi ve kupalarını Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Çelik verdi. Çelik yaptığı konuşmada, “Atatürk’ü Anma Haftası nedeniyle düzenlediğimiz bu turnuvaya katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. İlçemizde satranç sporunun gelişmesi ve bugünlere gelmesinde emeği geçenleri kutluyorum. Belediye Başkanımız Bayram Ali Öngel’inde gençlik merkezimize ve satranç sporuna verdiği önem büyüktür. Desteklerinden dolayı kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

 Minikler dalında dereceye giren Salih Göktuğ Şahin, Osman Karazor, Mehmet Özkapu, Bekir Buğra Cömert ve Gökhan Taş’a ise ödüllerini Silifke Belediyesi Faruk Özdüzenciler Gençlik Merkezi Müdürü ve TSF İlçe Temsilcisi Mehmet Coşkun verdi. Afacanlar dalında yarışmaya katılan sporculara ise başarı belgelerini Belediye Kültür Müdürü Lutfi Uğur verdi.

Silifke Belediyesi Faruk Özdüzenciler Gençlik Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde konuşan Merkez Müdürü ve TSF İlçe Temsilcisi Mehmet Coşkun, “Satranç sporunda Silifke’yi başarıya taşımak temel amacımızdır. Silifkeli sporcuları ilde temsil etmek ve gelecekte Milli Takıma oyuncu vermek istiyoruz. Satranç sporunun ilçemizde yaygınlaşması ve gelişmesi için verdiğimiz mücadeleye tüm halkımızın desteğini bekliyoruz” diyerek satranç sporuna her alanda desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel’e de teşekkür etti.

10-11 Kasım tarihleri arasında iki gün devam eden Atatürk’ü Anma Haftası satranç turnuvasında görev alan hakem Saife Şahin, Mehmet Coşkun, Murat Şahin, Duran Er, Zübeyde Kır, Rahmi Sarı, Nemci Er, Naile Keseroğlu, Çilem Topbaş ve Tülay Er’e de birer teşekkür belgesi verildi.


12.11.2007, Mevlüt Partal, Silifke,