Mobile menu

Kütahya Ulusal 3.Evliya Çelebi Satranç Turnuvası

evliyac1Kütahya Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 3. Evliya Çelebi Satranç Turnuvası sona erdi. Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonun’da gerçekleştirilen turnuvaya, 3 kategoride (A Kategorisinden 20,  B Kategorisinden  40, C kategorisinden  40) 100 sporcu katıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Gölgeli, kapanış konuşmasında ‘‘Kütahya Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz. Satranç, çocukların konsantrasyon özelliğini geliştirerek, sosyal ve akademik yaşamda büyük başarılar elde etmesine yardım ediyor. Fiziksel güce dayalı sporların yanında, okul sporlarının içine dahil edilen satranç sporunun gelişmesi adına Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu önderliğinde, gençlerimize destek veriyoruz. Geleneksel olarak düzenlenen  Ulusal 3. Evliya Çelebi Satranç Turnuvası’na katılan yarışmacılarımızın hepsini kutluyor, Satranç Federasyonu Kütahya İl Temsilciliğine, hakemlerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.’’ dedi. 

Sporculara ödüllerini, Kütahya Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Gölgeli, Murat Arık, Kütahya Satranç İl Temsilcisi İbrahim Okursoy, Belediye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İsmail Şen, Ziraat Mahallesi Muhtarı Zeki Beyaz tarafından aldılar.

evliyac2

evliyac3

evliyac4

evliyac5

evliyac6

evliyac7

evliyac8