Mobile menu

Manisa’da Sağlık Satrançla Buluştu

hastane protokol 1Türkiye Satranç Federasyonu Manisa İl Temsilciliği ile Özel 8 Eylül Hastanesi arasında protokol imzalandı.

Türkiye'de bir ilk olan protokol kapsamında satranç tutkunları hastane tarafından kendilerine sağlanacak özel sağlık hizmetlerinden faydalanabilecek.

Protokol imza töreninde konuşan Özel 8 Eylül Hastahanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. İbrahim Karataş, "Hastane olarak Manisa'da sosyal sorumluluk projesi kapsamında birçok alanda spora destek veriyoruz. Amatör branşların ihtiyaç duyduğu her yerde elimizden gelen desteği sağlamaya çalıştık. Bugün de satranç sporuna gönül vermiş arkadaşlarımızın ve onların yakınlarına da özel sağlık hizmetleri sağlayacağız. Tüm sporcularımız ve yakınları hastanemizden hizmet alacak" dedi. Protokolü İl Temsilciliği adına imzalayan TSF Şehzadeler İlçe Temsilcisi Hakan Karakafa ise "Türkiye Satranç Federasyonu ve İl temsilciliğimiz adına vermiş olduğu destek için hastanemize ve hastane yönetimine çok teşekkür ederim. Bu desteğin uzun süre devam etmesini diliyoruz " diye konuştu.

Protokolün her iki tarafını temsil eden TSF Yunusemre İlçe Temsilcisi ve hastanenin Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdem Nalbant ise, "Ben aslında protokolün iki tarafını da temsil ediyorum. Bunun için ayrıca çok mutluyum. Bu belki de Türkiye'de ilk defa yapılan bir şey" açıklamasında bulundu.

 

hastane protokol 2

hastane protokol 1