Mobile menu

FEDERASYON

2007-2008 Türkiye Şampiyonası Seçme Yarışması Sona Erdi

IM Haznedaroğlu Türkiye Şampiyonası Seçmeleri'ni Kazandı 


picture 017

Sporcuların yola çıkış saatleri düşünülerek eşitlik bozma maçları arasında yapılan ödül töreninde birinci olan IM Kıvanç Haznedaroğlu, ikinciliği paylaşan Mustafa Yılmaz ve IM Mert Erdoğdu sırasıyla ikincilik ve üçüncülük madalyalarını aldılar.

Milli Takımlar Menajeri ve Yönetim Kurulu üyesi Özgür Solakoğlu yaptığı kısa konuşmada turnuvadaki mücadelenin ve oyunların kalitesinin memnuniyet verici olduğunu söyledi ve ardından sporculara ödülleri, hakemlere plaketleri takdim edildi. Törenin hemen ardından eşitlik bozma maçları kaldığı yerden devam etti.

Yarışma Yönergesi                  YARIŞMA SAYFASI

Önceki Haberler

picture 017 picture 014

2008 Türkiye Birinciliği Seçmeleri'nde onuncu tur geride kaldı. Son tura bazı sporcular rahat girerken bir kısmı da Türkiye Biriniciliği'nde oynayabilmek için ya da bu fırsatın ellerine son kez geçmesini sağlayacak eşitlik bozma maçlarında oynayabilmek için bugün büyük bir mücadeleye girişecekler.

Onuncu tur sonunda IM Haznedaroğlu 8,5 puana ulaştı ve Türkiye Birinciliği'ne katılmayı garantiledi. Mustafa Yılmaz da 8 puanla rahat olan bir başka isim. 7,5 puanla üçüncülüğü paylaşan IM Erturan, IM Kılıçaslan, IM Erdoğdu, Kanmazalp ve Duman da 7 puanı olan ve 8-23.dereceleri paylaşan sporculara göre daha rahatlar; ancak bu turun sonucunda yeni bir eşitlik bozma turnuvası izlememiz ihtimali var. Son tur saat 09:00'da başlıyor.

Dokuzuncu Tur Sonunda IM Haznedaroğlu Lider, Yılmaz Takipte

 picture 065 picture 086

Türkiye Şampiyonası Seçme Yarışması 03 - 11 Şubat 2008 tarihleri arasında Antalya - Kemer- Göynük Queen Elizabeth Elite Suite Hotel’de düzenleniyor. 

Dün oynanan sekiz ve dokuzuncu tur mücadelelerinin ardından IM Haznedaroğlu, FM Erdoğan'ı yenerek 8 puana ulaştı ve liderliğini sürdürdü. FM Selim Çıtak ile 6 saat süren zorlu bir mücadelenin sonunda kazanan Mustafa Yılmaz 7,5 puanla Haznedaroğlu'nu takip ediyor. Üçüncülüğü IM'ler Kılıçaslan ve Erturan 7 puanla paylaşıyorlar. Bugün 6,5 puanı bulunan Ata Seçer birinci masada IM Haznedaroğlu ile oynayacak. İkinci masada IM Kılıçaslan-Yılmaz, üçüncü masada ise 6,5 puanı bulunan isimlerden FM Yağız, IM Erturan ile karşılaşacak. Eşitlik bozma maçları, onikinciliği paylaşan sporcu sayısı çok sayıda olursa adeta yeni bir turnuva olacak.

 

Yedinci tur sonunda sabah Yakup Erturan ile berabere kalan öğleden sonra Aydın Duman'ı yenen Kıvanç Haznedaroğlu 6,5 puanla liderliğini sürdürüyor. Onu IM Yakup Erturan ve Mustafa Yılmaz 6 puanla izliyorlar. 10 sporcunun da 5,5 puanı bulunuyor.

Önceki Haberler

 

Turnuvada toplam 173 sporcu hamle yapıyor. 4 bayan sporcunun da katıldığı yarışmanın en yüksek ratingli oyuncusu IM Kıvanç Haznedaroğlu. Milli takım oyuncuları, eski Türkiye Şampiyonları genç yetenekler, hem antrenörlük hem de Türkiye içinde üst seviyede sporculuklarına devam eden isimler turnuvada oynuyor.


Rezervasyonları alınan önceki otelde kötü hava koşulları sonucunda turnuvanın yapılacağı salonun hasar görmesi nedeni ile oluşan bu zorunlu değişiklik yüzünden başvuru süresi de uzatılmıştır. Turnuvaya, 30 Ocak 2008 Çarşamba günü saat 14:00’e kadar sitenin sağ tarafında yer alan online kayıt formunu doldurarak başvurular yapılabilecek.. Federasyon Teknik Kurulu, yönergenin 2.i maddesi esas alınarak yapılmayan başvuruların dikkate alınmayacağını dile getirmiştir.

Şampiyona sonunda, final sıralamasındaki ilk 15 sporcumuzun konaklama masrafları federasyonumuzca karşılanacaktır.

Konaklama Detayları

Seçme yarışması, Antalya - Kemer Göynük Queen Elizabeth Elite Suite Hotel’de herşey dahil (alkol hariç) olarak gerçekleşecektir. Otel değişikliği nedeniyle konsept de değişmiştir. Anımsanacağı gibi duyurulan önceki otel konsepti tam pansiyon esasına göre idi. Otel ve konsept değişikliği nedeniyle fiyatlarda 2,00 YTL'lik bir artış olmuştur.

Oda fiyatları (kişi başı) aşağıda yer almaktadır. 2 kişilik ve 3 kişilik oda taleplerinde konaklama formuna odada kalacak her katılımcının isminin yazılması gerekmektedir.

Üç kişilik Oda:  40,00 YTL
İki kişilik Oda:  42,00 YTL
Tek kişilik Oda:  57,00 YTL

Tüm katılımcıların, turnuva kayıtlarının yapılabilmesi için online ödeme linkini veya TSF Ana hesabını kullanarak 100,00 YTL ön ödeme yapmaları ve dekontla birlikte aşağıda yer alan konaklama formunu doldurarak en geç 30 Ocak 2008 saat 12:00’ye kadar  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.">Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine e-mail yada faks yolu ile göndermeleri gerekmektedir.

Konaklama Formu

Otel Adresi: Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Caddesi, Göynük - Kemer - Antalya

Kemer'e 10 km kala Göynük 2. girişinden Göynük merkeze doğru gidildiğinde otelin önüne kadar gelinebilmektedir. Otobüs firmalarının bir çoğu otelin önüne kadar gitmektedir. (Lütfen biletinizi alırken acentaya danışınız.)

Türkiye İş Bankası Ankara Şubesi 4200 Şube Kodu, TSF Ana Hesap 4200-580 80 95

Faks No: 0 312 310 96 20