Mobile menu

FEDERASYON

Zirveye İki Kulüp Ortak

IMG 6631Türkiye Kulüpler Şampiyonası’nda dört tur tamamlandı. İlk masada iki iddialı kulübün, Ankara Genç Akademisyenler Eğitim Kültür ve Araştırma Kulübü ile İstanbul Dobruca Spor Kulübü karşılaşmasının galibi Ankaralı ekip oldu. 6,5-1,5 noktalanan maç sonrası Dobruca Spor Kulübü ilk yenilgisini alırken, Genç Akademisyenler bir sonraki tura kayıpsız girdi.

Şampiyonanın diğer favori takımlarından İstanbul Darüşşafaka Spor Kulübü ile ODTÜ Spor Kulübü arasındaki mücadeleden 6-2’lik skorla ayrılan takım Darüşşafaka olurken, bu kazanç İstanbul takımını birinci sıraya yerleştirdi.

Şampiyonaya sıfır kayıp ile devam eden Siirt Gençlik Spor Kulübü ise bu turda Yalova Belediye Spor ile berabere kalarak beşinci tura üçüncü sırada girdi.

Dördüncü tur sonrası ilk sırayı paylaşan iki kulübün, Ankara Genç Akademisyenler Eğitim Kültür ve Araştırma Kulübü ile İstanbul Darüşşafaka Spor Kulübü’nün yarın ilk masadaki karşılaşması hiç şüphesiz şampiyonanın ilgi çekici maçlarından biri olacak.

Sabah 10.00’da başlayacak beşinci tur maçlarını tsf sanal stadyumlardan takip edebilir, dördüncü turdan fotoğraflara fotoğraf galerisinden ulaşabilirsiniz.

Şampiyona Sayfası