Mobile menu

FEDERASYON

2013 Türkiye Kulüpler Şampiyonası Başladı

haber IMG 01422013 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası 01 Temmuz 2013 Pazartesi günü saat 15.30'da yapılan açılış töreninin ardından başladı. Açılışa Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Başkan Vekili Prof. Dr. Yusuf Doğruer, Federasyon Asbaşkanı Aşkın Keleş, Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Hilmi Darı, Nihal Duman, Doç. Dr. Selçuk Haşıloğlu ve Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı, Merkez Hakem Kurulu Üyesi Uğur Tülüce katıldı.
Yaptığı konuşmaya Federasyon Başkanı Gülkız Tulay'ın sevgi ve selamlarını ileterek başlayan Başkan Vekili Doğruer, Denizli spor camiasına destekleri ve misafirperverlikleri için teşekkür etti. Doğruer, önümüzdeki dönemde kurulacak ikinci ligin müjdesini vererek, katılan tüm kulüplere başarı dileklerini iletti.

Açılışta söz alan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu Denizli'de eş zamanlı iki büyük şampiyonanın gerçekleşmesinden duyduğu mutluluğu belirterek, uzun bir süre Denizli'de satrancın konuşulacağını belirtti. Türkiye'de satrancın en aktif branşlardan olduğunu sözlerine ekleyen İbanoğlu, satrancın bugünkü durumuna gelebilmesine gönül veren federasyon yönetimine ve tüm satranç ailesine teşekkürlerini iletti.

Şampiyonanın sembolik açılış hamlesini Türkiye Satranç Federasyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Yusuf Doğruer ve Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu gerçekleştirdi.

 Şampiyonanın ilk turu saat 16.00'da başladı.