Mobile menu

FEDERASYON

2008 Bayanlar Türkiye Şampiyonası Konya'da

UYARI : 2008 Bayanlar Türkiye Şampiyonası, sporcularımızın unvan alabilmeleri ve yarışmaların ELO hesaplarına dahil edilebilmesi amacıyla 7 turdan-9 tura çıkartılmıştır. Bu nedenle ilgililerin yönergede yer alan programı dikkatlice incelemeleri gerekmektedir. 13 Temmuz sabahı teknik toplantıya katılmak koşulu ile ! mevcut konaklamalarda herhangi bir değişiklik yapılmayacaktır. Ancak 12 Temmuz günü giriş yapmak isteyenlerin 1 günlük konaklama bedelini devamı kısmında belirtilen banka hesabına 9 Temmuz tarihine kadar yatırmaları ve Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine e-posta ile bildirmeleri gerekmektedir.

Bayanlar Türkiye Şampiyonası 12-18 Temmuz 2008 tarihleri arasında Konya Selçuk Üniversitesi Yerleşkesi'nde gerçekleşecektir. Başvurular bireysel olarak, TSF internet sitesinde yer alan online kayıt formu kullanılarak 09 Temmuz 2008 Çarşamba günü saat 14:00'e kadar yapılmalıdır. Konaklama ve diğer detaylar için haberin devamını okuyunuz.  YÖNERGE

Kayıt ile ilgili: KKTC'den katılacak olan sporcuların online başvuru sayfasında yer alan TC kimlik numarası bölümüne veri girerken 11 haneyi tamamlamaları gerekmektedir. Bunu fazladan sıfır ekleyerek yapabilirler.

Konaklama Detayları

Konaklamalar Selçuk Üniversitesi Atatürk Öğrenci Yurtları E BLOK'da yapılacaktır. Şampiyona için konaklama yapmak isteyen tüm katılımcılar 30,00 YTL (günlük, kişi başı, tam pansiyon) konaklama bedeli yatıracaklardır. Konaklama yapmak isteyen katılımcıların toplam ücreti aşağıda yer alan hesaba yatırıp, dekont ve konaklama formunu Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine veya 0 312 310 96 20 numaralı faksa 9 Temmuz 2008 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir.

Yurtlara 12 Temmuz'da öğle yemeği ile birlikte  (belirtilmelidir) veya 13 Temmuz'da sabah kahvaltısı ile birlikte giriş yapılacak olup, 17 Temmuz Perşembe günü sabah kahvaltısı ile yurtlardan çıkış yapılacaktır.

Konaklama Formu                                   Turnuva Sayfası

Banka Detayları: Türkiye İş Bankası Ankara Şubesi 4200 Şube Kodu TSF Lisans Hesabı: 4200-593 08 38

Katılımcılar istendiği taktirde banka dekontunu ibraz edeceklerdir.