İl Temsilcileri Toplantısı Ankara'da

img 4632Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilcileri Toplantısı, 6 Nisan Cumartesi günü Ankara Holiday Inn Otel’de başladı.

Toplantı programının açılışında konuşma yapan TSF Başkanı Gülkız Tulay, TSF İl Temsilcileri Toplantısını, sadece teknik konulara ilişkin bilgi alışverişinin yapıldığı bir program olarak değil, aynı zamanda aile bağlarını güçlendiren bir buluşma olarak gördüklerini dile getirdi.

Tulay, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Hayat iletişim sayesinde devam ediyor, değişiyor ve gelişiyor arkadaşlar. İçinde bulunduğumuz yüzyılın dijital çağına inat, paylaşımlarımızı bir araya gelerek yapmanın daha sahici ve samimi olduğuna inanıyoruz. Bu salon, sadece bilgilendirme ya da koordinasyon çalışmalarının değil, aynı zamanda illerinizde yaşadığınız sıkıntıları, eleştirilerinizi, önerilerinizi ve güzel hikayelerinizi paylaştığınız samimi bir buluşmanın da adresi olacak.

img 4643Türkiye Satranç Federasyonu bugün ülkenin en güçlü spor federasyonlarından biriyse, bunun en önemli sebeplerinden biri, 81 ilde, 500’ü aşkın ilçede gece gündüz çalışan satranç emekçilerimiz, il-ilçe temsilcilerimizdir. Sizler, satrancın bir ildeki temsilcisi olmanın ötesinde, bu ülkenin geleceği için elini taşın altına koyma özverisini hiç tereddüt etmeden gösteren yol arkadaşlarımızsınız. Evet, başarılarımızla, geldiğimiz noktayla ve ekibimiz ile gurur duyuyoruz. Ancak gelişmenin, yenilenmenin ve öğrenmenin sonu yok değerli arkadaşlar… Bu sebeple hep daha iyisini hedeflemek, daha zorunu başarmak zorundayız. Bizler başarılıyım diye geçinenlerden değil, başarının kendisi olmayı tercih edenlerdeniz. Başarı bizden üç şey ister: Tutku, bilgi ve cesaret… Ne mutlu ki bizler üçüne de sahibiz ve büyük başarılara ulaşmamak için hiçbir sebebimiz yok.”

Tulay’ın ardından konuşmalarını yapan TSF Asbaşkanı Halil Hilmi Darı ise Federasyonun Çalışmaları ve Politikaları ile ilgili il temsilcilerine bilgilendirme yaptı.

TSF İl Temsilcileri Toplantısı’nın sonraki oturumu, Kişisel Gelişim Uzmanı Adem Karafilik tarafından yapılan “İnsan İlişkileri” başlıklı sunumu ile devam etti.

TSF Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Haznedaroğlu, WIM Nilüfer Çınar Çorlulu, Sultan Daban, Temsilcilikler Koordinasyon Başkanı Mustafa Eroğlu, Merkez Hakem Kurulu Başkanı IA Ahmet Uçtu, Teknik Kurul Başkanı IA-FI Aykut İlker Mete, Eğitim Kurulu Başkanı FT Ozan Çapan ve Kulüpler Koordinasyon Kurulu Başkanı Zeki Demircan ve Genel Sekreter M. Sedat Fırat’ın da hazır bulunduğu toplantı programının sonraki oturumlarında Kurul Başkanları ve İl temsilcileri bir araya gelecek.

img 4612

img 4632

img 4773

img 4662

img 4768

img 4735

img 4784

img 4665

img 4670

img 4673